amann kimi beğensek şeyy çıkıyorrr 😱😱😱
caleb ezraya parmak atmış anlamayacak ne var
benim günahıma gireceğine @xemrexxx sülümanın haremine girse daha iyi ) orda daha ucuz kurtulursuss bakımm çocuğun gunahına girme
sülüman seni beğenir bencecaleb ezraya parmak atmış anlamayacak ne var
benim günahıma gireceğine @xemrexxx sülümanın haremine girse daha iyi ) orda daha ucuz kurtulur
bilmemkisülüman seni beğenir bence
bence sen onu çokan beğendinbilmemki
sülümandada dopluk varsa, erkek peşinde koşturuyorsa, benide beğenebilir
bak sen tombalağa ! hannoşun tümseği kesiyor vay dibine kaya tuzu kaçasıca
bakılmayacak gibi değil kibak sen tombalağa ! hannoşun tümseği kesiyor vay dibine kaya tuzu kaçasıca
tamamda bakan oğlan ? oğlan olunca yani bakmaması lazımbakılmayacak gibi değil ki
nasıl anladınn 😱tamamda bakan oğlan ? oğlan olunca yani bakmaması lazım
5x12. bölümünasıl anladınn 😱
ekimde 13.bölüm olacak sonra ocak-şubata ka ara verecek5x12. bölümü
izledim sonunda , bu sezon neden 12. bölüm ara veriyor 13. bölümde olmayacakmı ara dönem?
mona tam düzeliyorduöldürdüler
öldüren kimdi acabaalison mu yoksa onun yeni bulduğu gözlüklü kızlarmı
spencer ıma umarım karakolda bişey yapmazlar sağsalim döner
cece diziden çıkmamışmıydı ?ekimde 13.bölüm olacak sonra ocak-şubata ka ara verecek
bencealison ya da hannaydı cece olamaz çünkü onun toto düz bu içeriye gireninki kaşık gibi çıkmıştımonayı öldütren
ivet her sene 13.bölüm öylr oliyicece diziden çıkmamışmıydı ?
kim öldürdüyse elleri dert görmesin
13. bölüm 2 ay sonra yayınlanacak sonra 2 ay aramı girecek ?
yani 13. bölüm öyle sıpa gibi ortadamı yayınlanıyor
evet içeri girenle monanın odasına girenfarklıydı içeri giren büyük ihtimal alison ama odaya giren belli değilArkadaşlar 'A' ya Alison ya da Aria.
Bu ara en çok şüpheler Alison'da idi. Ama bence Bethany Young denen kişi (yani Melissa'nın öldürdüğü kişi) Alison'un ikizi. Acaba o gömülen yani öldürülen kız asıl Alison olmasın Yani bizim Alison diye bildiğimiz Bethany'di olabilir. Çünkü Bethany hasta ruhlu idi. Alison da bu aralar öyle davranıyor çünkü. @xemrexxx @destere
Mona'yı kim öldürdü derseniz Alison ve Cece olabilir. Çünkü evde iki farklı saçta sarışın vardı. Dikkat edin.