mary nin kuş tüyünden yapılmış eteği çok güzel insan içine girse ısınsa bir köşede
sana yuva yPMIŞ işte kızcağız))mary nin kuş tüyünden yapılmış eteği çok güzel insan içine girse ısınsa bir köşede
yalnız ben yuvaya yetişemeden elini tuttuğu yumurta yuvayı kapacak gibisana yuva yPMIŞ işte kızcağız))
yumurtadan çok yumurtanın üvey kardeşi tehlikeliyalnız ben yuvaya yetişemeden elini tuttuğu yumurta yuvayı kapacak gibi
gülün tabiki bir kaç dikeni, birkaçta ..keni oluryumurtadan çok yumurtanın üvey kardeşi tehlikeli
la gülperi, sen olur olmadık yerlere kızı niye çağırıyorsun... da ne demek istemiş @Çiğdem-
sende karizma mı vardı 😱la gülperi, sen olur olmadık yerlere kızı niye çağırıyorsun
amacın ne? benim karizmamımı çizdirmeye çalışıyorsun
bir kaç çiziğe rağmen hala bir karizmam var diyebilirimsende karizma mı vardı 😱
la gülperi, sen olur olmadık yerlere kızı niye çağırıyorsun
amacın ne? benim karizmamımı çizdirmeye çalışıyorsun
hahaha emreee senin açıklarını yakaladıkça bana fısıldıyor hemen çokta doğru yapıyor bencesende karizma mı vardı 😱
@xemrexxx benim açıkları yakalayacağına kendi açıklarını kapatsın öncehahaha emreee senin açıklarını yakaladıkça bana fısıldıyor hemen çokta doğru yapıyor bence
ona göre dikkatli olursun artıkk
senin gözünü aşk kör etmiş her tarafı açıkta olsa da ggörmezsin destereyi.sshahaha emreee senin açıklarını yakaladıkça bana fısıldıyor hemen çokta doğru yapıyor bence
ona göre dikkatli olursun artıkk
Şu diziye beni etikeletmene gerek yok yok Zaar tek bölümünü bile izlemedim
olsun kanalın kalan tüm dizilerini izliyon buna da başlarsınŞu diziye beni etikeletmene gerek yok yok Zaar tek bölümünü bile izlemedim
Kanalın yüz karasısı bu ve beauty & beast birde şu doktorlu dizi varolsun kanalın kalan tüm dizilerini izliyon buna da başlarsın
doktorlu diziKanalın yüz karasısı bu ve beauty & beast birde şu doktorlu dizi var
farketmez soldaki kocasına çok iyi metresler buluyordu sen derdine yan kraliçe adayını kaptın başkasına bakarsan gözünü oyarortadaki bana , sağdaki @Çiğdem- e, soldaki sana düştü )