Kurtlar Vadisi Pusu - 230.Bölüm Fragmanı / Yeni Sezon

aga ben çok fena coştum herşey süper ya tam istediğim gibi hatta çok daha iyisi
ben bu senarist işine çok sevindim derin adamlara hastayım o adam vadiyi uçurur söylim :D
Aga lütfen sezon finali konusundaki gibi beklentimizi yükseltme sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyor insan :(

abi reaksiyon reaksiyon dediniz bizim fragman kat kat kat daha iyi :D
Yok be gulum ne reaksyonu sen bize bakma ben ihanet eden taraftan olmam ne halleri varsa gorsunler bak buda seyfo dayidan gelsin ben gas maskesiyle gul koklamam asli varken cakmasiyla isim olmaz:))))

Aga lütfen sezon finali konusundaki gibi beklentimizi yükseltme sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyor insan :(
aga yapma ya takas 5. sayfadan sonra geldi istersen sen bi oku neler yazdıklarımızı sen de takas gibi yazıyon zaten veriyoz çoşkuyu işte birbirimize 😀

Yok be gulum ne reaksyonu sen bize bakma ben ihanet eden taraftan olmam ne halleri varsa gorsunler bak buda seyfo dayidan gelsin ben gas maskesiyle gul koklamam asli varken cakmasiyla isim olmaz:))))
abi yine formundasın yine 90 a çakmaya başladın, artık vadinin arkasından melül melül bakacaklardır ,

Allah aşkına bi sezon finali fragmanını izle bi de buna bak gelişmeler ortada tüyo değil gelişmeler
serdar akar
selahattin sancaklı
doğan ümit karaca

derin devlet uzmanı senarist

kalite sağlam oyuncular

polat sahada

yani daha ne hayali be kırıklığı geçen sezon zaten hepten kırıktı :D yani bu yorumu çok yapmaya başladın kes :D

Allah aşkına bi sezon finali fragmanını izle bi de buna bak gelişmeler ortada tüyo değil gelişmeler
serdar akar
selahattin sancaklı
doğan ümit karaca

derin devlet uzmanı senarist

kalite sağlam oyuncular

polat sahada

yani daha ne hayali be kırıklığı geçen sezon zaten hepten kırıktı :D yani bu yorumu çok yapmaya başladın kes :D
Farklı görüşler iyidir her zaman :A ama harbiden bu fragman süper olmuş izledikçe izleyesi geliyor insanın

ve agalar bilmem farkındamısınız serdar akarın dizi projesi ocağa ertelendiği için 3 ay boyunca bizim diziye yardımda buluncak buda demek oluyoki bölümler vaktiyle yetişecek 2 3 haftada bir kolaj olmicak :D

inşallah reytinglerde hak ettiğimiz oranları alabiliriz malum bu sene reyting denekleri değişti bakalım bu bize nasıl yansıyacak
Sen yeter ki kaliteli bolumler yap izliyenler er gec hakkini verecektir gecen sezon bundan mahrumduk yine de totalde 10 reytingin altina dusmedik birdde bu sene kanal d faktorunude unutmamak lazim