Maskeli Fedai
Favori Üye
Abi tanınan ve iyi oyuncular aldılar ya birde tanınmayan ve oyunculuk yapamayan kişileri alsaydılar daha mı iyi olurdu ?Her zaman daha iyisi vardir)))
Abi tanınan ve iyi oyuncular aldılar ya birde tanınmayan ve oyunculuk yapamayan kişileri alsaydılar daha mı iyi olurdu ?Her zaman daha iyisi vardir)))
abi reaksiyon reaksiyon dediniz bizim fragman kat kat kat daha iyiSuleyman cakir vari cevap vereyim caninin sagligi))kizma takasim sana mutlu olmak yakisiyor🙂
tam yalnız kurt oldu artıkUsta, yeni fragmanda yalnizligi vurguluyor!
estirecek estirecek dikkat![]()
Para ve necati ne kadar zit kelamlarbi ihitimal necati abi para nın ağzını açarsa gelebileceği gibi dedikodular 🙂
Aga lütfen sezon finali konusundaki gibi beklentimizi yükseltme sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyor insanaga ben çok fena coştum herşey süper ya tam istediğim gibi hatta çok daha iyisi
ben bu senarist işine çok sevindim derin adamlara hastayım o adam vadiyi uçurur söylim![]()
cimri demeyelim de tutumlu desek daha doğru olur 🙂Para ve necati ne kadar zit kelamlar))) cimri herif🙂
Yok be gulum ne reaksyonu sen bize bakma ben ihanet eden taraftan olmam ne halleri varsa gorsunler bak buda seyfo dayidan gelsin ben gas maskesiyle gul koklamam asli varken cakmasiyla isim olmazabi reaksiyon reaksiyon dediniz bizim fragman kat kat kat daha iyi![]()
aga yapma ya takas 5. sayfadan sonra geldi istersen sen bi oku neler yazdıklarımızı sen de takas gibi yazıyon zaten veriyoz çoşkuyu işte birbirimize 😀Aga lütfen sezon finali konusundaki gibi beklentimizi yükseltme sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyor insan![]()
adam herşeyin kralını yaptı abi senarist yönetmen ekibiPara ve necati ne kadar zit kelamlar))) cimri herif🙂
Neyse beklentimi azcık daha yükselttimaga yapma ya takas 5. sayfadan sonra geldi istersen sen bi oku neler yazdıklarımızı sen de takas gibi yazıyon zaten veriyoz çoşkuyu işte birbirimize 😀
abi yine formundasın yine 90 a çakmaya başladın, artık vadinin arkasından melül melül bakacaklardır ,Yok be gulum ne reaksyonu sen bize bakma ben ihanet eden taraftan olmam ne halleri varsa gorsunler bak buda seyfo dayidan gelsin ben gas maskesiyle gul koklamam asli varken cakmasiyla isim olmaz)))
Allah aşkına bi sezon finali fragmanını izle bi de buna bak gelişmeler ortada tüyo değil gelişmelerAga lütfen sezon finali konusundaki gibi beklentimizi yükseltme sonra hayal kırıklığı olunca üzülüyor insan![]()
Farklı görüşler iyidir her zamanAllah aşkına bi sezon finali fragmanını izle bi de buna bak gelişmeler ortada tüyo değil gelişmeler
serdar akar
selahattin sancaklı
doğan ümit karaca
derin devlet uzmanı senarist
kalite sağlam oyuncular
polat sahada
yani daha ne hayali be kırıklığı geçen sezon zaten hepten kırıktıyani bu yorumu çok yapmaya başladın kes
![]()
farklı görüşlere eyvallah saçma görüşlere hayırFarklı görüşler iyidir her zamanama harbiden bu fragman süper olmuş izledikçe izleyesi geliyor insanın
Eyvallah kardesim yeterki vadi iyi olsun gerisi teferruat boynumuz cok bukuldu artik basimizi dik tutma zamaniabi yine formundasın yine 90 a çakmaya başladın, artık vadinin arkasından melül melül bakacaklardır ,
inşallah reytinglerde hak ettiğimiz oranları alabiliriz malum bu sene reyting denekleri değişti bakalım bu bize nasıl yansıyacakEyvallah kardesim yeterki vadi iyi olsun gerisi teferruat boynumuz cok bukuldu artik basimizi dik tutma zamani)))
Sen yeter ki kaliteli bolumler yap izliyenler er gec hakkini verecektir gecen sezon bundan mahrumduk yine de totalde 10 reytingin altina dusmedik birdde bu sene kanal d faktorunude unutmamak laziminşallah reytinglerde hak ettiğimiz oranları alabiliriz malum bu sene reyting denekleri değişti bakalım bu bize nasıl yansıyacak
aga onları takma orada olsam ben hepğp kavga edrim sanırsın adamlar anti kurtlar vadisi sayfası işleri güçleri bilmişlik taslayıp herşeyi eleştirmekVadiyle ilgili her haberi ve fragmanı siyasete bağlayan vadi forumu üyelerine diyecek laf yok