aga çok güzel olmuş gerçekten ilginç ama müzikler ve sahneler birbiriyle uyumlular ellerine sağlıkseslendirmeyi yapan kişi günyol bakoğludur
editlenmiş Fragman(kendi yapımım)
eyvallah aga sağolaga çok güzel olmuş gerçekten ilginç ama müzikler ve sahneler birbiriyle uyumlular ellerine sağlık
Aga çok güzel olmuş.Ellerine sağlıkseslendirmeyi yapan kişi günyol bakoğludur
editlenmiş Fragman(kendi yapımım)
eyvallah agaAga çok güzel olmuş.Ellerine sağlık
Bunlarda iyidir abiSimdi iki yeni oyuncu mu katilmis vadiye daha iyileri olabilirdi))))
evet abi, bu ikiyle sınırlı kalmaz daha yeni karekterler varSimdi iki yeni oyuncu mu katilmis vadiye daha iyileri olabilirdi))))
Her zaman daha iyisi vardirBunlarda iyidir abi![]()
tamam mesajı üf edecem şimdi bu arada ertuğrul şakar a baskıyı artır 🙂olabilir aga![]()
abi ezeli izliyomuydun bilmiyorum orda kenan birkanın sağ kolu vardı o adam bi de ışid lideriSimdi iki yeni oyuncu mu katilmis vadiye daha iyileri olabilirdi))))
Kim varmis kadir andy garcia mievet abi, bu ikiyle sınırlı kalmaz daha yeni karekterler var
evet takas ım bugün çoşabiliriz artık senaristimizde bulduk oyuncularda gelecek haftaya asıl frağmanda çıktığında biraz daha karekterler hakkında fikrimiz olurabi ezeli izliyomuydun bilmiyorum orda kenan birkanın sağ kolu vardı o adam bi de ışid lideri
ikisi de harika oyunculardır
bunlar dışında selahattin töz ve bence sezonun transferi ertuğrul şakar
ve de bilmediğimiz oyuncular
veveve de bomba 2-3 isim daha
daha ne olsun be agalar ne ne ne![]()
bi ihitimal necati abi para nın ağzını açarsa gelebileceği gibi dedikodular 🙂Kim varmis kadir andy garcia mi)))
Suleyman cakir vari cevap vereyim caninin sagligiabi ezeli izliyomuydun bilmiyorum orda kenan birkanın sağ kolu vardı o adam bi de ışid lideri
ikisi de harika oyunculardır
bunlar dışında selahattin töz ve bence sezonun transferi ertuğrul şakar
ve de bilmediğimiz oyuncular
veveve de bomba 2-3 isim daha
daha ne olsun be agalar ne ne ne![]()
aga ben çok fena coştum herşey süper ya tam istediğim gibi hatta çok daha iyisievet takas ım bugün çoşabiliriz artık senaristimizde bulduk oyuncularda gelecek haftaya asıl frağmanda çıktığında biraz daha karekterler hakkında fikrimiz olur