Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Stannis konusunda ayrılıyoruz sanırım. :D @OzaN Onun haricinde hemen hemen sevdiklerimiz aynı. :D

Aaron Paul'un canlandırdığı karakteri sevmesem de oyunculuk anlamında iyiydi. Ama 4x6'yı izledikten sonra Peter Dinglake'in kazanmış olmasını gerçekten istedim. :D
@OzaN da sevmiyordu dimi Stannis'i :T: şu forumda stannis i seven sadece ikimiz varız galiba :D
Stannis konusunda kesin bir yargım yok nötrüm. :D

4x9

İlk 10-15 dakikası durgun olsa da geriye kalan 30 dakika su gibi aktı. Gerçekten efsane bir bölümdü. Bana göre 2x9'a en çok yaklaşan 1-2 bölümden birisi oldu.

Savaş sahneleri harikaydı. Adamlar yapıyor gerçekten. :D Jon Snow'u severim zaten bu bölüm sadece onu görmek bende sıkıntı yaratmadı.

Ygritte öldü. Zaten Jon'un ölmeyeceği belliydi ama ben Ygritte'nin de öleceğini düşünmezdim. Ölümüne fazla üzülmedim. Yokluğu hissedilmeyecek bir karakter bence.

Puanım: 10/10

4x10 (Sezon Finali)

Çok iyi bir bölümdü. Böyle bir sezona böyle bir sezon finali yakışırdı zaten. :)

Stannis'in Kuzey'i bastığı sahne harikaydı. Duvar'ı kurtardı reyis. :D Daha sonrasında Jon Snow'la konuşmaları ve Ned Stark adının geçmesi hüzünlendirdi. :( Bundan sonra Demir Taht'a yürümenin zamanı geldi artık. :A

Güçlü Tywin öldü. Böyle bir sürpriz beklemiyordum açıkçası. Tywin'i sevmezdim ama dizideki ağır karizmasından dolayı hep saygı duymuşumdur. :D Bu şekilde ölmesi de ayrı bir ironi oldu. Oğlu tarafından öldürülmesi de yine ayrı bir olay.

Tyrion hem Shae'yi hem de Tywin'i öldürerek iyi yaptı. Bundan sonrası için tahmin etmek zor.

Tazı'nın ölmesine üzüldüm. Dışarıdan kötü bir adam gibiydi ama özünde iyiydi. Yalnız Arya şu anda Kuzey'e mi gidiyor yoksa Braavos'a mı onu anlamadım. (b)

Bran'in olayı da iyice ilginç bir hal almaya başladı. Sanırım bir sonraki sezon uçarken göreceğiz. :D

Puanım: 10/10

Son düzenleme:
stannis reyiz yaa :D
10413376_819283464748699_7499691498588578516_n.jpg

4x4, 4x5

Uzun bir aranın ardından devam ediyorum. Bugün bitireceğim inşallah. Evde de kimse olmayınca küfürler havada uçuşuyor izlerken, çok zevkli oluyor. :D

Sansa kızcağız bir rahat edemedi ya. :(

Margeary (?) Tommen'a birkaç yüz gömlek fazla. :D

8.5 ve 9.0 verelim bu bölümlere. :D

4x4, 4x5

Uzun bir aranın ardından devam ediyorum. Bugün bitireceğim inşallah. Evde de kimse olmayınca küfürler havada uçuşuyor izlerken, çok zevkli oluyor. :D

Sansa kızcağız bir rahat edemedi ya. :(

Margeary (?) Tommen'a birkaç yüz gömlek fazla. :D

8.5 ve 9.0 verelim bu bölümlere. :D
tommen neye uğradığını şaşırdı görünce :F :F

@berkann bugün bitireceğim inşallah mı dedin? 😱

Acelen ne yavaş yavaş git bölümlerden fazla tat alamayacaksın. :D
Eylül'e kalırsa bitmez taa okullar açılana kadar. :D SFU da var bekleyen bir de. :/
Yok ya çok tatlı bence bölümler. :D

4x6, 4x7
Tyrion. :( Oberyn. :(

Sansa'nın teyzesini zaten sevmezdim iyi oldu. :D
9.5 ve 9.0 olsun.

Eylül'e kalırsa bitmez taa okullar açılana kadar. :D SFU da var bekleyen bir de. :/
Yok ya çok tatlı bence bölümler. :D

4x6, 4x7
Tyrion. :( Oberyn. :(

Sansa'nın teyzesini zaten sevmezdim iyi oldu. :D
9.5 ve 9.0 olsun.
oberyn hakkındaki görüşlerini bir alayım. :D sevdin mi karakteri?

Sevdim sayılır. Eğlenceli bir tip ama dağ denilen ayı tarafından öldürülecek. :(
Anket vardı forumda, bitireyim o konuda genel değerlendirmeye yapacağım karakterle ilgili. :D
en azından tam sevmemişsin sen fazla üzülmezsin :D ya ben? :(( en sevdiğimi kaybettim :T

en azından tam sevmemişsin sen fazla üzülmezsin :D ya ben? :(( en sevdiğimi kaybettim :T
Ölümünü gördüğümde en duygulandıklarımdan oldu, nasıl üzülmem. :( Hele öldükten sonra küfürsıfatı Cersei'nin p*ç p*ç sırıtması acayip moralimi bozdu. :(
4x8, 4x9, 4x10
İşte Oberyn'ın ölümü çok kötüydü. :(
Yabanilerin alacağını düşünüyordum savaşı ama Stanis yetişti. 4 sezondur ilk kez işe yaradı. :D Ama yine de kılıbıklığını gösterdi. Jon Snow söyledi ne yapması gerektiğini. :D
Ygritte... :(
Tyrion! :D Küfürsıfatı Shea sen ne kadar küfürsıfatı çıktın. Küfürsıfatı! Tywin'in ölmesini beklemiyordum. Böyle bir spoiler yememiş olmama da şaşıyorum şu an.
Arya denizi aşıp Khaleesi'yle mi buluşacak acaba gelecek sezon?
3x10 :D

Ölümünü gördüğümde en duygulandıklarımdan oldu, nasıl üzülmem. :( Hele öldükten sonra küfürsıfatı Cersei'nin p*ç p*ç sırıtması acayip moralimi bozdu. :(
4x8, 4x9, 4x10
İşte Oberyn'ın ölümü çok kötüydü. :(
Yabanilerin alacağını düşünüyordum savaşı ama Stanis yetişti. 4 sezondur ilk kez işe yaradı. :D Ama yine de kılıbıklığını gösterdi. Jon Snow söyledi ne yapması gerektiğini. :D
Ygritte... :(
Tyrion! :D Küfürsıfatı Shea sen ne kadar küfürsıfatı çıktın. Küfürsıfatı! Tywin'in ölmesini beklemiyordum. Böyle bir spoiler yememiş olmama da şaşıyorum şu an.
Arya denizi aşıp Khaleesi'yle mi buluşacak acaba gelecek sezon?
3x10 :D
üzülmüşsündür tabii de benim kadar değil. :D küfürsıfatı dediği fu..ing mi :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking