O gelmiyoki bnm dizimin konusuna bi karadayi ile kpa konularinda buluyorum onu?Yanlış konuya etiketledin burası karadayı konusu![]()
O gelmiyoki bnm dizimin konusuna bi karadayi ile kpa konularinda buluyorum onu?Yanlış konuya etiketledin burası karadayı konusu![]()
O gelmiyoki bnm dizimin konusuna bi karadayi ile kpa konularinda buluyorum onu![]()
Senaryoma girip yorum yapti basta ama rolunu tam olarak bilmiyodu etiketledim gelmedi konuma bnde burda buldum onuSende karadayılı senaryo yaz o zaman gelir
![]()
Oralar tabi ağır totaldir şimdi![]()
![]()
karadayı ve diğer satılan diziler izlenmeyince adamlar eskilere dönmüşaşk-ı memnu 4.-5. tekrara başllamış
@ozgur2113 @Reytinger @Forumdash @ABAY_06 @-potterhead- @Çiğdem-
ne alakası varOralar tabi ağır totaldir şimdi![]()
Kaliteden anlamıyolar demekki![]()
![]()
karadayı ve diğer satılan diziler izlenmeyince adamlar eskilere dönmüşaşk-ı memnu 4.-5. tekrara başllamış
@ozgur2113 @Reytinger @Forumdash @ABAY_06 @-potterhead- @Çiğdem-
direkt izleyici suçluKaliteden anlamıyolar demekki![]()
Tabi izlemiyosa kaliteli işi suçludirekt izleyici suçluyav he he
total dizi sonuçtaTabi izlemiyosa kaliteli işi suçlu
Hem total'e hhitap ediyor hemide ab'yetotal dizi sonuçta![]()
en son totali daha çoktuHem total'e hhitap ediyor hemide ab'ye![]()
eskiden ab nin kralı olan ay yapım için büyük bir farkBüyük fark yok
Yooo geçen seneki bölümlerde 2.de olmuştur![]()
hep ben mi benzeticem biraz da adamın yunan fanları benzetsin dizilerini@ABAY_06 @Forumdash @Çiğdem- @Reytinger @gizem ak
bu arada dün karadayı en 154. bölümüyle en yüksek reytingilerinden birini almış yunanistanda galiba![]()
reyting dedik sıralama mı diyoruzYooo geçen seneki bölümlerde 2.de olmuştur![]()