- Reaksiyon puanı
- 13,230
- Puanı
- 1,060
niye beklemiyordun benden önemli değilaaa hiç beklemediği bir üyeden gelmesi beni dah çok sevindirdi teşekkürler
15 Eylül 2013 tarihinde kayıt oldum 1.yılıma az kaldı
Az konuşuyoruz o yüzden )niye beklemiyordun benden önemli değil
Bende bu güzel ve içten yorumların için çok teşekkür ederimSurvivor vesilesiyle konuşmaya başladık kendisiyle. Daha önce de konuşuyorduk ama şimdiki kadar samimi değildik.
Severim kendisini forumda en çok konuştuğum üyelerdendir. Arkadaş canlısıdır.
Forumca programıyla da foruma oldukça renk kattı. Başarısının devamını dilerim.
Güzel yorumların için teşekkür ederimBen zaten 2 aydır burdayım Survıvor sonlarına yetiştim Harun'la orada tanıştık , iyi bir arkadaş , sevdiğim üyelerden birisi
Programıda güzel , daha önceden böyle programlar yapılmış ben ilk Harun'dan çıktı sanıyordum ama benim ilk sohbet programımı görüşüm bu oldu onun için benim ilkim
Neyse programı güzel , başarılarının devamınını dilerim
Aynen senin sayende
aaa neymiş benim gerçek yüzüm birde bana söyleyinde bende bileyim 🙂🙂@Çiğdem- in gerçek yüzünü görenlerden
benn 2 guruba ayırdım bazı üyeleri yanı yarısını sevdiğim üyeler kısmına diğer yarısınıda beyefendi şeker çocuk kısmına ekledim@Çiğdem- benim hakkımda düşüncelerini alalım
Çok teşekkür ederim güzel yorumları için , umarım forumda uzun bir süre kalırızbenn 2 guruba ayırdım bazı üyeleri yanı yarısını sevdiğim üyeler kısmına diğer yarısınıda beyefendi şeker çocuk kısmına ekledim
sende forumda beyefendi kişilikli olan guruptsın benim listemde öyla yanı 🙂🙂
inşş cnmÇok teşekkür ederim güzel yorumları için , umarım forumda uzun bir süre kalırız
Bundan sonra uymam ama Sende hiçbir bayanı beğenmiyorsun Çiğdeminşş cnm
aaa ama @xemrexxx e çok uymaya devam edersen elimde kalıcaksınız en sonunda hahah
aaa buraya girince aklıma geldi senin forumcan ne oldu @Harunnn60Forumca programının mimarı @Harunnn60