Forumca|1.Sezon 6.Bölüm|Bully|

Güzel bir programın daha sonuna geldik.@Bully forumda en sevdiğim üyelerden .Kaan abim soruları en güzel ve içten şekilde cevaplamış. Kibarlığı eksik olmamış . Ellerine sağlık @Harunnn60 programını beğenerek okuyoruz.

Son düzenleme:
@Harunnn60, program değişikliğine geçmiş, daha iyi olmuş. :) @Bully uzun uzun yazmış. Bu yeni düzen içerisinde haliyle yazacaksın. Beni ve @Çiğdem-i haliyle geçeceksin. :D Açıkcası, daha sıcak ve daha samimi olmuş. Benim gibi felsefik sözlere, ciddiyetli düzene kaçmamış. İyi program olmuş. :)

@Harunnn60, program değişikliğine geçmiş, daha iyi olmuş. :) @Bully uzun uzun yazmış. Bu yeni düzen içerisinde haliyle yazacaksın. Beni ve @Çiğdem-i haliyle geçeceksin. :D Açıkcası, daha sıcak ve daha samimi olmuş. Benim gibi felsefik sözlere, ciddiyetli düzene kaçmamış. İyi program olmuş. :)
teşekkür ederim biraz değişiklik iyidir dedim ,beğenmene sevindim :)

Haksızlık etme şimdi kendine senin program da gayet başarılıydı reytingleri alt üst etti. :A

Biraz eğlence katmaya çalıştım programa kendimce işte yazarken de eğlenerek yazdım haliyle uzun oldu biraz. :D

Haksızlık etme şimdi kendine senin program da gayet başarılıydı reytingleri alt üst etti. :A

Biraz eğlence katmaya çalıştım programa kendimce işte yazarken de eğlenerek yazdım haliyle uzun oldu biraz. :D
Benim program o kadar da iyi değildi. İçimden felsefeye kaçmak geldi, yazdım döktüm. Eğlenceye kaçmak isteseydim, ona da kaçardım ama nedense kaçasım gelmedi. :D

Rica ederim. :) Ben o kadar değişikliğe gitmen için zorlamıştım benim zamanımda, hiç yanaşmamıştın. Eleştiri alınca değişikliğe gittin artık. :D
Eleştiriyi ben herzamn alıyorum ama seninkinde baya almıştım ,öyle diyorsun ama en çok sen görüntülendin :D

tam kıvamında bence :D

Eleştiriyi ben herzamn alıyorum ama seninkinde baya almıştım ,öyle diyorsun ama en çok sen görüntülendin :D
@Bully beni geçecek. Hem geçip geçmemesi o kadar önemli değil, takılmaya gerek yok. Önemli olan, iyi program olup olmaması. Değişiklikle birlikte daha farklı, daha iyi program olmuş. :D

@OzaN bunları beğendin mi ? 🙂
anigif.gif
l.gif

@Bully beni geçecek. Hem geçip geçmemesi o kadar önemli değil, takılmaya gerek yok. Önemli olan, iyi program olup olmaması. Değişiklikle birlikte daha farklı, daha iyi program olmuş. :D
eksiklikler var mı peki ? :)

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler beğenildiğine sevindim. :D