teşekkür ederiz
teşekkür ederiz
çok teşekkür ederimGüzel bir programın daha sonuna geldik.@Bully forumda en sevdiğim üyelerden .Kaan abim soruları en güzel ve içten şekilde cevaplamış. Kibarlığı eksik olmamış . Ellerine sağlık @Harunnn60 programını beğenerek okuyoruz.
teşekkür ederim biraz değişiklik iyidir dedim ,beğenmene sevindim@Harunnn60, program değişikliğine geçmiş, daha iyi olmuş.@Bully uzun uzun yazmış. Bu yeni düzen içerisinde haliyle yazacaksın. Beni ve @Çiğdem-i haliyle geçeceksin.
Açıkcası, daha sıcak ve daha samimi olmuş. Benim gibi felsefik sözlere, ciddiyetli düzene kaçmamış. İyi program olmuş.
![]()
Rica ederim.teşekkür ederim biraz değişiklik iyidir dedim ,beğenmene sevindim![]()
Haksızlık etme şimdi kendine senin program da gayet başarılıydı reytingleri alt üst etti.@Harunnn60, program değişikliğine geçmiş, daha iyi olmuş.@Bully uzun uzun yazmış. Bu yeni düzen içerisinde haliyle yazacaksın. Beni ve @Çiğdem-i haliyle geçeceksin.
Açıkcası, daha sıcak ve daha samimi olmuş. Benim gibi felsefik sözlere, ciddiyetli düzene kaçmamış. İyi program olmuş.
![]()
Benim program o kadar da iyi değildi. İçimden felsefeye kaçmak geldi, yazdım döktüm. Eğlenceye kaçmak isteseydim, ona da kaçardım ama nedense kaçasım gelmedi.Haksızlık etme şimdi kendine senin program da gayet başarılıydı reytingleri alt üst etti.
Biraz eğlence katmaya çalıştım programa kendimce işte yazarken de eğlenerek yazdım haliyle uzun oldu biraz.![]()
Eleştiriyi ben herzamn alıyorum ama seninkinde baya almıştım ,öyle diyorsun ama en çok sen görüntülendinRica ederim.Ben o kadar değişikliğe gitmen için zorlamıştım benim zamanımda, hiç yanaşmamıştın. Eleştiri alınca değişikliğe gittin artık.
![]()
tam kıvamında benceHaksızlık etme şimdi kendine senin program da gayet başarılıydı reytingleri alt üst etti.
Biraz eğlence katmaya çalıştım programa kendimce işte yazarken de eğlenerek yazdım haliyle uzun oldu biraz.![]()
@Bully beni geçecek. Hem geçip geçmemesi o kadar önemli değil, takılmaya gerek yok. Önemli olan, iyi program olup olmaması. Değişiklikle birlikte daha farklı, daha iyi program olmuş.Eleştiriyi ben herzamn alıyorum ama seninkinde baya almıştım ,öyle diyorsun ama en çok sen görüntülendin![]()
Eksik olayı diye bir şey yok aslında, her şey geliştirmeye bağlı.eksiklikler var mı peki ?![]()
TeşekkürlerCok cok beğendim, keyifli bir sohbet olmuş, eline sağlık.
Teşekkür ederimbayıldım süper olmuş sorular cevaplar harika