Çiğdemin Zoraki Evliliği 1. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060

ÇİĞDEM'DEN -- 1. SAHNE--

Evleniyordum yahu evleniyordum hemde bu hayatta en çok sevdiğim adamla yani Selimle.

Şu anda ne mi yapiyordum ? Kuaförde saçlarımı yaptiriyordum gelin başıydı ehh 1 saat sonra düğünüm vardı aslında saçlarımı ben kendim yapabilirdim ama Gizem çok ısrar etti

"Kuaföre gidelim ama Çiğdem bari Selim bunu ödesin her şeyini sen kendin aldın." diye.

Hakliydi düğün yerinin parasını bile ben vermiştim ama ben Selime kiyamiyordum ki ya hem onlar fakirdi bizse zengindik neyse ben bunlari düşünürken telefonum çaldı arayan babamdı telefonu gülerek açtım...

CAN'DAN -- 2. SAHNE

Melekle beraber yattığım yataktan kalktım.Sonrada banyoya girdim ve duş aldım.Duş alırken düşünüyordum acaba ne zaman evlenecegim ne zaman mutlu olacağım diye.Heralde hiç bir zaman .....Her gün farklı kızlayım ve ben bu işten sıkıldım diyede düşündüm sonrada üstümü giyinip banyodan çıktım Melek yatakta oturmuş gülümsüyordu.Ben ona gülümseme zahmetine bile girmedim ve hemen odadan çıktım.Hotelden dışarıya çıktım vale beni görüp selam verdi ve arabami getirdi ve arabama binip eve sürdüm.

3. SAHNE - EV - CAN'DAN

Arabayi evin garajina koycaktim o yüzden garajin kapısını açtım ve arabami iceriye soktum.Arabamdan indim ve garajda bir hareketlilik sezdim Enverin arabasinda biri muzik acmis dans ediyordu dikkate almadim ve onlara belli etmeden garajı terk ettim ve eve girdim.Mis gibi yemek kokuyordu ev acıkmıştım yahu.Mutfağa girdim Safiye Sultan yemek yapıyordu arkadan ona yaklastim ve öptüm.Oda irkildi ve kafama yanindaki oklavayla vurdu.

Ben "Ahhh " diye inlerken oda bana döndü ve

"Özür dilerim oğlum valla isteyerek olmadi tecavüzcü Coşkun sandım seni " dedi yüzünü biraz inceledim ve gercekten pisman olduğunu anladım eh nasılsa beni o büyültmüstü annem olmadığı için.

"Önemli değil Safiye Sultan kafam biraz şişti o kadar " dedim alayla.

O ise dahada telaşlandı ve dolaba doğru yürüdü sonra derin dondurucuyu açtı eline bir şey aldı ve bana doğru yürüdü yanıma geldiğinde elindeki buzu bana verdi ve

" Oğlum bunu kafana tut ve babanın yanına git seni soruyor sabahtan beri " dedi bende onu yanağından öpüp

"Babam nerde Safiye Sultan ? " diye sordum.

Oda gülümseyerek "Salonda seni bekliyor oğlum " dedi

Sonra ben "Can kaçar " diyip mutfaktan çıktım.

4. SAHNE - SALON - CAN'DAN -

Salona girdiğimde Babam ve emektarimiz Metin amca Playstation oynuyordu.Hafif öksürdüm ama duymadilar eh tabi kendilerini Call of duty e o kadar kaptırmışlardı ki yanlarinda bomba patlasa duymazlardi.Biraz daha sesli öksürdüm babam ve Metin amca bana aynı anda baktılar.

Babam " Metin bizi yalnız bırakırmısın oğlumla baş başa kalacağım "

"Tamam ama yine kavga etmeyin ha " dedi ve odadan çıktı .Icten içe biliyordum bizi dinlediğini.

"Oğlum gel otur söyle de beni dinle "

Oturdum ve babami dinlemeye başladım.

"Oğlum ben senin bu haytaliklarindan bıktım siz playboyluk diyorsunuz biz ahlaksızlık .Ben seni öyle görmeye dayanamıyorum o yüzden seni evlendirme kararı aldım "

"Ama baba .... "

"Sus hayta beni dinle evleneceğin kız bizim şirketin rakibi olan Uygar Tekstil sırketinin sahibi Emrenin kızı Çiğdem.Itiraz edemezsin çünkü eğer itiraz edersen seni mirasımdan mahrum bırakırım "

Ne mirasindan mahrummmu kalcaktim ? O zaman evlencektim daha önce wattpadde okuduklarim gibi bir hikayemi olcakti bu ? Yoksa benim kendi hikayemmi olcakti bilmiyorum ama kabul edecektim.

"Kabul ediyorum baba sırf mirastan mahrum kalmamak için o düşmanimizin kızıyla evleneceğim...."

5. SAHNE - ÇİĞDEMİN EVİ - ÇİĞDEMDEN --

Babam beni apar topar buraya evimize çağırmıştı Gizemi kuaförde bırakıp gelinlikle eve gelmiştim babamın yanına gittim oturdum.

"Noldu baba ? Beni neden çağırdın?"

"Kızım rakip sirketin sahibi Kaan Sönmez in oğlu Can Sönmezle evleniyorsun "

"Ama bababababab ....."

"Sus bi kızımda beni dinle kumara seni yatırmıştım şimdi onun cezasını çekeceğiz eğer evlenmezsen şirket daha da bata cak ve bizi öldürecekler "

"Ne demek ya sen beni kumarami yatırdın baba sen beni hic sevmedinmi ? Sirket battiysa batti ben iş bulurum çalışırım ama ne bibi dakika öldürmekmi dedin sen " dedim bağırarak.

"Evet kızım eğer evlenmezsen seni ve beni öldürecekler "

"Ama ama Selim nolcak ben onu seviyorum onla evlencektim hani "

"Kızım Selimmi canın mı kararını ver "

"Tabikide canım "

"O zaman Selimi unutacaksın yani o nikah masasında Hayır diyeceksin ve Can Sönmezle evlenceksin hem soyadinda değişmeyecek çünkü soyadlarimiz ayni :) "

"Tamam baba Canla evleneceğim ama şunu unutmaki senden nefret ediyorum " dedim ağlayarak ve odama çıktım...

SON...
4528d829d4341a35dabda828d9df3842.jpg

VAMPIR SIRLARI PAZARTESİ FAVORIFORUMUMDA

Son düzenleme:
güzel olmuş süpriz olmuş biraz babasını sinirden öldürse Çiğdem sinirden katliam felan yapsa yada Selim olur bence

Fena bir başlangıç olmamış ilk bölüm için eline sağlık. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking