abartmamakta fayda var abiHatta soyle bir rivayette soz konusu cekime gelenlerin yuzlerini kapatiyorlarmis cekimlerin nerede yapildiginin anlasilmamasi icin)))
abartmamakta fayda var abiHatta soyle bir rivayette soz konusu cekime gelenlerin yuzlerini kapatiyorlarmis cekimlerin nerede yapildiginin anlasilmamasi icin)))
onu bilmem de ekiptekilerin telefonları toplanıyormuş telefonda konuşmalrı bile yasaklanmışHatta soyle bir rivayette soz konusu cekime gelenlerin yuzlerini kapatiyorlarmis cekimlerin nerede yapildiginin anlasilmamasi icin)))
Vallaha ya onlar gitseydi Kara ile Abdul gitmeseydi bak soyle olabilirdi. Akif ve ekibini koysalardi o diziye onlarin savaşlarini anlatsaydişu ayrılık haberlerine akifi de katsalar dı ne olurdu sanki
Gulucuk koydum takas espiri yaptim yani bazen olaylara cok duz bakiyorsunabartmamakta fayda var abi![]()
ben ne koydum abi ağlama smileyi mi bende gülücük koydum yaGulucuk koydum takas espiri yaptim yani bazen olaylara cok duz bakiyorsun))))
sanada iyi geceler aga bu arada @kvp-medya aga konuya hiç uğramıyon vadi gibi sessizsin sende he bekliyoruzkerkese hyrlı geceler
sanada agakerkese hyrlı geceler
aynen abi vadinin reytingleri sayesinde bu foruma üyeyimAbartmamakta fayda var deyipte gulucuk koydum demen biraz enteresan olmus bizim burada vadi hakkinda yaptigimiz muhabbet cogu espiri mahiyetinde gulelim icimizi bosaltalim muhabbet edelim yoksa herkesin isi gucu var vadinin fragmani ciksa ne olur cikmada ne olur bu sekil muhabbetlede buradaki arkadaslarla daha cok kaynasma imkanimiz oluyor yoksa ciddi ciddi yazilar yazsak vadi kisiminda isimiz yok ben kendi adima soylemek gerekirse sadece politik konularda ve vadi.konusunda yaziyorum burada ki bircok arkadasta konu vadi oldugu icin bu forumda anlayacagin biraz geyik biraz muhabbet biraz espiri
Yazmam bitmeden mesaji yolladim kusura bakmayin tlf nun azizligine ugradim
tamam abi çözümlemen iyide niye bu kadar uzun yazdın zaten hepimiz birbirimizi tanıyoruz artık şakaysa şakadır anlarızAbartmamakta fayda var deyipte gulucuk koydum demen biraz enteresan olmus bizim burada vadi hakkinda yaptigimiz muhabbet cogu espiri mahiyetinde gulelim icimizi bosaltalim muhabbet edelim yoksa herkesin isi gucu var vadinin fragmani ciksa ne olur cikmada ne olur bu sekil muhabbetlede buradaki arkadaslarla daha cok kaynasma imkanimiz oluyor yoksa ciddi ciddi yazilar yazsak vadi kisiminda isimiz yok ben kendi adima soylemek gerekirse sadece politik konularda ve vadi.konusunda yaziyorum burada ki bircok arkadasta konu vadi oldugu icin bu forumda anlayacagin biraz geyik biraz muhabbet biraz espiri
Yazmam bitmeden mesaji yolladim kusura bakmayin tlf nun azizligine ugradim
Hayirli geceler aga en cok dinledigin vadi muzigi ney ?tamam abi çözümlemen iyide niye bu kadar uzun yazdın zaten hepimiz birbirimizi tanıyoruz artık şakaysa şakadır anlarız
ah vadi ah bi tanıtım çekseler bizi coştursalar nolurdu
bu arada şimdi reaksiyonun fragmanını yine izledim harbi çok süper olmuş bizim daha üst düzey bişey yapmamız lazım
herkese iyi geceler agalarben biraz vadi müzikleri dinleyip yatayım
![]()
Aga ben sizi takip ediyorum girdikce ama pek mesaj yazamiyorum bu hafta yogunum biraz da yarini atlattıktan sonra daha fazla aktif olacağım konudasanada iyi geceler aga bu arada @kvp-medya aga konuya hiç uğramıyon vadi gibi sessizsin sende he bekliyoruz![]()
Bak haftaya da ugramazsan cekeriz kulagini ona goreAga ben sizi takip ediyorum girdikce ama pek mesaj yazamiyorum bu hafta yogunum biraz da yarini atlattıktan sonra daha fazla aktif olacağım konuda
Yok abi yarin sabah 3-4 gibi katılacağım size ,dedigim gibi biraz yoğunum bu haftaBak haftaya da ugramazsan cekeriz kulagini ona gore)))
Ne zaman isin.biterse o zaman ugra kardesim problem yokYok abi yarin sabah 3-4 gibi katılacağım size ,dedigim gibi biraz yoğunum bu hafta