- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Allah rahatlik versin kardesimherkese hayırlı geceler
Allah rahatlik versin kardesimherkese hayırlı geceler
Sağol sanada hayırlı geceler Recepherkese hayırlı geceler
sanmam yine aynı tas aynı hamamtüm vadicilere günaydın , güzel haberlerle bir gün geçiririz umarım
bu ne kısır döngü yedi gündür şunu bir netleştiremedik 😀
Yazete neden var anlamıyorumbu ne kısır döngü yedi gündür şunu bir netleştiremedik 😀
fragman yayınlamak içinYazete neden var anlamıyorum![]()
yazete ne yapsın adamlara bilgi verdilerde bizle mi paylaşmadı adamlar paylaşımda bulunmuyor kifragman yayınlamak için![]()
sonuçta her ikisinin de sahibi necati bey baş nereye giderse ayakda oraya gider misaliyazete ne yapsın adamlara bilgi verdilerde bizle mi paylaşmadı adamlar paylaşımda bulunmuyor ki
artık yazete ye falan girmiyordur osonuçta her ikisinin de sahibi necati bey baş nereye giderse ayakda oraya gider misali)))
inan bende çok uzun zamandır girmiyorum sadece sezon finali fragmanına bakmak için girmiştimartık yazete ye falan girmiyordur o
Ayneninan bende çok uzun zamandır girmiyorum sadece sezon finali fragmanına bakmak için girmiştim
Sana da hayırlı cumalarbu arada unutmadan herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun bol bol dua edin de fragman tanıtım tarzı bişeyler çıksın)))
yav biz ne hallere düştük sonumuz iyi olacak inşbu arada unutmadan herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun bol bol dua edin de fragman tanıtım tarzı bişeyler çıksın)))