Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yav simdi kafam karisti cekimler basladi mi baslamadi mi bu takasin fotolari sabah vadi forumda vardi orada kimse cekimler basladi havasinda deildi senle takas basladi diyorsunuz ben bilemedim allak bullak oldum:))))

Ulan yazete ulan yazete yap bir aciklama da bizlerde burada kafayi yemesek :)))) ama yok kadirsinas vadi izliyenleri ceksin cile

abiler daha çekimler başlamadı tamam hepimiz istiyoruz başlamasını ama daha başlamadı büyük ihtimal önümüzdeki p.tesi başlicaklar

ulan bu kadar bilgisizlikte olmaz ya en ufak bi haber ufak bi tanıtım bişeyden haberimiz olsun bu ne gizem arkadaş
ya benim için sorun değilde şu vadiyi satan adamların türlü türlü dizilerle ekrana gelmesi sinirimi bozmaya başladı
abdül kara zaza deli hikmet imdat falan beyaz karanfil
reaksiyon
muronun dizisi var yönetmen şadullah şentürk
kaçak zaten vadi özentisi

yani ekran çakma vadilerle dolarken üstelik bunlar bizzat vadi oyuncularıyla yapılıyorken bizim aşırı sessiz kalmamız insanın moralini bozuyor
koskoca Kurtlar Vadisi ismi bile bunları geçmeye yeter ama
vadi sayesinde ünlü olanların ego sahibi olup başrol olarak başka başka dizilere geçmesi vefasızlıktır ihanettir

tek temennim vadinin ezingo yapıp reytingleri alt üst etmesi ve herkesin imrenek bakmasıdır

ulan bu kadar bilgisizlikte olmaz ya en ufak bi haber ufak bi tanıtım bişeyden haberimiz olsun bu ne gizem arkadaş
ya benim için sorun değilde şu vadiyi satan adamların türlü türlü dizilerle ekrana gelmesi sinirimi bozmaya başladı
reaksiyon

yani ekran çakma vadilerle dolarken üstelik bunlar bizzat vadi oyuncularıyla yapılıyorken bizim aşırı sessiz kalmamız insanın moralini bozuyor
vadi sayesinde ünlü olanların ego sahibi olup başrol olarak başka başka dizilere geçmesi vefasızlıktır ihanettir

tek temennim vadinin ezingo yapıp reytingleri alt üst etmesi ve herkesin imrenek bakmasıdır
diyoruz diyoruzda takasım burdan dışarı çıkmıyo sözlerimiz ah bizi bi duysalar

reaksiyon

aynen kardeşim, ek olarakda vadiyi satanların bütün projeleri inşallah çöp olurlar hiçbiri ekranda tutunamazlar

gökhan kırdarın öyle bi müzik yapısı var ki insanın içine işliyor
diğer müziklerini dinlediniz mi bilmiyorum ama insanı alıp başka yerlere götürüyor gerçekten vadiyi efsane yapan isimlerin başında geliyor
bir cendere var bugün bir marka her yerde söylenip çalınıyor bunun bi örneği yok!

Takasta cildirdiysa durum cok vahim hal almaya baslamistir
abi şu beyaz karanfil reaksiyon falan filan onları görünce vadiyi görmek istiyorum artık bi ses versinler yeter
ben burdayım desin vadi yetecek zaten

fragman bir an önce çıkar İnşallah
anlaşılan o ki bunlar gizli gizli çekim yapıyolar :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy