Hayır yanlış okumuşsun. 1 kadın 4 erkek geliyordedikoducucocuk yazmis
Karadayiya 4 kadin oyuncu giriyormus
ezel ilk sezonu eksiksiz izledim ,karadayı izemiyom@xemrexxx sen ne zaman ezel ve karadayi izledin 😱
hayır 4 kadın 1 erkekHayır yanlış okumuşsun. 1 kadın 4 erkek geliyor
Geçen gün de açıklandı 4 erkek karakter giriyor. Hepsi de Mahir'in düşmanı olur.ezel ilk sezonu eksiksiz izledim ,karadayı izemiyom
hayır 4 kadın 1 erkek
ilgilenmiyorum bu tarz total dizilere gelip gidenlerleGeçen gün de açıklandı 4 erkek karakter giriyor. Hepsi de Mahir'in düşmanı olur. :S
O yüzden bi an bile eksik olmuyorsun Karadayı başlığından.ilgilenmiyorum bu tarz total dizilere gelip gidenlerle
gerçeklerii duyuruyoruzO yüzden bi an bile eksik olmuyorsun Karadayı başlığından.
Sen şimdi tekrarını da izliyorsundur.gerçeklerii duyuruyoruz
Allah korusun.ss Allah yazdıysa bozsun.ssSen şimdi tekrarını da izliyorsundur.
Aman [HASHTAG]#Karadayi[/HASHTAG] ailesinin ihtiyacı yok sana.Allah korusun.ss Allah yazdıysa bozsun.ss
Aman [HASHTAG]#Karadayi[/HASHTAG] ailesinin ihtiyacı yok sana.
Totoş biri nasıl ab reytinglerini etkiler?işte ab de 2 reyting düşük alıyor sırf ben izlemiyom diye
eee işte yüksek ab konseyindeyim ben farketmezsinTotoş biri nasıl ab reytinglerini etkiler?
Yav he he demek istiyorum sana.eee işte yüksek ab konseyindeyim ben farketmezsin
oylemi? ohh atlattik) kadin istemiyorum)Hayır yanlış okumuşsun. 1 kadın 4 erkek geliyor
@gizem ak @Bully @mrt-06 @ABAY_06 @Çiğdem- @destere @Reytinger @Bully @ozgur2113
ne güzel demiş yeşilay başkanı
Kışkırtmak amaçlı yapılan post çalişmlari @OzaN yada @FF Yönetim artık kim bakıyorsa bu olaylaravışşhhh ihtimal vermiyorum özellikle kenan imirazlıoğlu ve nehir erdoğana umarım doğru değildir
illa haberini mi açalım adam açıklama yapmış özellikle deniz sekşn,kenan ve behzat ç. üzüerinde durmuş olan şeyi paylaşmak kışkırtmak mı @OzaN@gizem ak @Bully @mrt-06 @ABAY_06 @Çiğdem- @destere @Reytinger @Bully @ozgur2113
Uyuştucu operasyonu oldugunda Kenan'a üzülen @xemrexxx antilik yapmak için elinden geleni yapıyor. Artık ne dediğinin önemi yok benim için Sen de ne dediğini bilmez olmuşsun artık
5 Ağustos 2013
tarihli postun
Kışkırtmak amaçlı yapılan post çalişmlari @OzaN yada @FF Yönetim artık kim bakıyorsa bu olaylara
Olan şeyi paylaşmak elbet suç değil, o zamandan bu zamana kişiliğin bayaa değişmiş yada kışkırtma yapmak için böyle post kasıyorsun Attığın postta ile 2013 tarihli postuna bak biilla haberini mi açalım adam açıklama yapmış özellikle deniz sekşn,kenan ve behzat ç. üzüerinde durmuş olan şeyi paylaşmak kışkırtmak mı @OzaN