Karadayı Genel Sohbet

Birincisi Nazif baba ölmedi. Ayrıca bu teaser çekimi. Yani ne zaman olacağı belli değil...
Hiiii teaser dmek bumu demek yani ilerleyen bolumlerde olcak boyle bi sey ve bu cektiklerinimi koycaklar.
Simdi babasinin hesabini yapmicam senl aileden kim kaldi baska
Ben asil Melike ipekova ( sanirim soyadi boyleydi) yi bekliyorum en son mafya anasi olmustu :bhr: @Çiğdem-

Hiiii teaser dmek bumu demek yani ilerleyen bolumlerde olcak boyle bi sey ve bu cektiklerinimi koycaklar.
Simdi babasinin hesabini yapmicam senl aileden kim kaldi baska
Ben asil Melike ipekova ( sanirim soyadi boyleydi) yi bekliyorum en son mafya anasi olmustu :bhr: @Çiğdem-
Evet teaser öyle bir şey. Mesela geçen seneki teaser'da Mahir Turgut'u kanlar içerisinde hastaneye götürüyordu ama o 51.bölümde gerçekleşti. :) Bunun gibi yani :)

Yani senaristler nasil yazmis oluyor taaa 51 e kadar :)
Tabiki yazmıyorlar ama geçn hafta bir tweet attılar bak. Önce sezondaki önemli olayları belirliyorlar sonra bunu bölümlere yerleştiriyorlar. Böylelikle önce tüm sezonun hikayesini çıkarıyorlar. Sonra bölümleri yazmaya başlıyorlar.

Bak tweet de bu:

Sema Ergenekon@semaergenekonn
Yav durun daha hikayesi çıkacak.Bütün sezonun hem deee.Sonra bölümlenecek.Sonra 76/14 bölümlerin Tretmanı kurulacak. Sonra senaryo diyalog.

Tabiki yazmıyorlar ama geçn hafta bir tweet attılar bak. Önce sezondaki önemli olayları belirliyorlar sonra bunu bölümlere yerleştiriyorlar. Böylelikle önce tüm sezonun hikayesini çıkarıyorlar. Sonra bölümleri yazmaya başlıyorlar.

Bak tweet de bu:

Sema Ergenekon@semaergenekonn
Yav durun daha hikayesi çıkacak.Bütün sezonun hem deee.Sonra bölümlenecek.Sonra 76/14 bölümlerin Tretmanı kurulacak. Sonra senaryo diyalog.
Anladim 76/14 ne dmek :)

zamanı ileri atıp sonra yeni sezonda o zamana ka olanları göstermek :A
Ezel'deki zaman dilimiyle bu zaman dilimi birmiydi? Ayrıca Ezel'de Ramiz Dayı'nın konusu işlendi. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da konu hala Mahir'in başini yakmak :T: İzlemediğin için atıyon. [HASHTAG]#nowplaying[/HASHTAG] - yatutarsa :F

Karadayi vs KaraParaAşk vs Karagul
emekci oglan zengin kizi seviyor.
ikisininde guvendigi adamlar asil kotu oluyor.
yani mahir/feride - Omer/elif - Ebru/Firat
savci turgu - Omerin kardeşi - Kendal
feridenin babasi - elifin aile dostu O nursuz kadin duşmani - Karagul de var mi haberim yok.​

gelin ve damatin set resimlerini gordum( anlasilan bu sahne Feridenin ruyasi olacak

982138_4ae2fa177d4035a73afb19fc898f4f46_640x640.jpg

ne güzel demiş yeşilay başkanı :A @gizem ak @Forumdash @Bully @mrt-06 @ABAY_06 @Çiğdem- @destere @Reytinger @Bully @ozgur2113

Son düzenleme: