Birincisi Nazif baba ölmedi. Ayrıca bu teaser çekimi. Yani ne zaman olacağı belli değil...Mahirin annesi babasi vb. Kisileri öldu ve o düğün yapiyor acaba bu ruya hayal vb. Sey olabilirmi
Birincisi Nazif baba ölmedi. Ayrıca bu teaser çekimi. Yani ne zaman olacağı belli değil...Mahirin annesi babasi vb. Kisileri öldu ve o düğün yapiyor acaba bu ruya hayal vb. Sey olabilirmi
Hiiii teaser dmek bumu demek yani ilerleyen bolumlerde olcak boyle bi sey ve bu cektiklerinimi koycaklar.Birincisi Nazif baba ölmedi. Ayrıca bu teaser çekimi. Yani ne zaman olacağı belli değil...
Evet teaser öyle bir şey. Mesela geçen seneki teaser'da Mahir Turgut'u kanlar içerisinde hastaneye götürüyordu ama o 51.bölümde gerçekleşti. Bunun gibi yaniHiiii teaser dmek bumu demek yani ilerleyen bolumlerde olcak boyle bi sey ve bu cektiklerinimi koycaklar.
Simdi babasinin hesabini yapmicam senl aileden kim kaldi baska
Ben asil Melike ipekova ( sanirim soyadi boyleydi) yi bekliyorum en son mafya anasi olmustu @Çiğdem-
Yani senaristler nasil yazmis oluyor taaa 51 e kadarEvet teaser öyle bir şey. Mesela geçen seneki teaser'da Mahir Turgut'u kanlar içerisinde hastaneye götürüyordu ama o 51.bölümde gerçekleşti. Bunun gibi yani
Tabiki yazmıyorlar ama geçn hafta bir tweet attılar bak. Önce sezondaki önemli olayları belirliyorlar sonra bunu bölümlere yerleştiriyorlar. Böylelikle önce tüm sezonun hikayesini çıkarıyorlar. Sonra bölümleri yazmaya başlıyorlar.Yani senaristler nasil yazmis oluyor taaa 51 e kadar
İzlemiyorsun ama her bişeye bi fikrin varezel taktiği uyguluyorlar işte
Anladim 76/14 ne dmekTabiki yazmıyorlar ama geçn hafta bir tweet attılar bak. Önce sezondaki önemli olayları belirliyorlar sonra bunu bölümlere yerleştiriyorlar. Böylelikle önce tüm sezonun hikayesini çıkarıyorlar. Sonra bölümleri yazmaya başlıyorlar.
Bak tweet de bu:
Sema Ergenekon @semaergenekonn
Yav durun daha hikayesi çıkacak.Bütün sezonun hem deee.Sonra bölümlenecek.Sonra 76/14 bölümlerin Tretmanı kurulacak. Sonra senaryo diyalog.
Karadayı'nın 76.bölümü KPA'nın 14.bölümleri. İkisi de yeni sezonun ilk bölümleri.Anladim 76/14 ne dmek
Haa anladimKaradayı'nın 76.bölümü KPA'nın 14.bölümleri. İkisi de yeni sezonun ilk bölümleri.
işte ezel taktiiği .ssİzlemiyorsun ama her bişeye bi fikrin var
Aradan 8 ay geçti mahkeme gününe kadar. İlla o 8 ay içinde neler oldu neler bitti gösterecekler
zamanı ileri atıp sonra yeni sezonda o zamana ka olanları göstermekNesi Ezel taktiği???
Ezel'deki zaman dilimiyle bu zaman dilimi birmiydi? Ayrıca Ezel'de Ramiz Dayı'nın konusu işlendi. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da konu hala Mahir'in başini yakmak İzlemediğin için atıyon. [HASHTAG]#nowplaying[/HASHTAG] - yatutarsazamanı ileri atıp sonra yeni sezonda o zamana ka olanları göstermek
konu farklı tarz aynı bir de konu da aynı olayydıEzel'deki zaman dilimiyle bu zaman dilimi birmiydi? Ayrıca Ezel'de Ramiz Dayı'nın konusu işlendi. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da konu hala Mahir'in başini yakmak İzlemediğin için atıyon. [HASHTAG]#nowplaying[/HASHTAG] - yatutarsa
konu farklı tarz aynı bir de konu da aynı olayydı
ikisi de 16.yy saray hayatını anlatan diziler benzerlik olması normalAynen Tudors'la MY'nin tarzların aynı olması gibi düşün işte
Bu olayla Kenandan soğudum adam haklı
ne güzel demiş yeşilay başkanı @gizem ak @Forumdash @Bully @mrt-06 @ABAY_06 @Çiğdem- @destere @Reytinger