Karadayı Genel Sohbet

Kenanda herkes gibi insan bir hata yapmis olabilir

982138_4ae2fa177d4035a73afb19fc898f4f46_640x640.jpg

ne güzel demiş yeşilay başkanı :A
@gizem ak @Bully @mrt-06 @ABAY_06 @Çiğdem- @destere @Reytinger @Bully @ozgur2113

Uyuştucu operasyonu oldugunda Kenan'a üzülen @xemrexxx antilik yapmak için elinden geleni yapıyor. Artık ne dediğinin önemi yok benim için :T: Sen de ne dediğini bilmez olmuşsun artık :T:

5 Ağustos 2013

tarihli postun

vışşhhh ihtimal vermiyorum özellikle kenan imirazlıoğlu ve nehir erdoğana umarım doğru değildir :(
Kışkırtmak amaçlı yapılan post çalişmlari @OzaN yada @FF Yönetim artık kim bakıyorsa bu olaylara:)

@gizem ak @Bully @mrt-06 @ABAY_06 @Çiğdem- @destere @Reytinger @Bully @ozgur2113

Uyuştucu operasyonu oldugunda Kenan'a üzülen @xemrexxx antilik yapmak için elinden geleni yapıyor. Artık ne dediğinin önemi yok benim için :T: Sen de ne dediğini bilmez olmuşsun artık :T:

5 Ağustos 2013

tarihli postun

Kışkırtmak amaçlı yapılan post çalişmlari @OzaN yada @FF Yönetim artık kim bakıyorsa bu olaylara:)
illa haberini mi açalım :F adam açıklama yapmış özellikle deniz sekşn,kenan ve behzat ç. üzüerinde durmuş :F olan şeyi paylaşmak kışkırtmak mı @OzaN :F

illa haberini mi açalım :F adam açıklama yapmış özellikle deniz sekşn,kenan ve behzat ç. üzüerinde durmuş :F olan şeyi paylaşmak kışkırtmak mı @OzaN :F
Olan şeyi paylaşmak elbet suç değil, o zamandan bu zamana kişiliğin bayaa değişmiş yada kışkırtma yapmak için böyle post kasıyorsun :T: Attığın postta ile 2013 tarihli postuna bak bi :T: