Acaba ben dizinin yatak sahnelerinimi yazsam sende aksiyon sahnelerini yazarsininşallah .d
Acaba ben dizinin yatak sahnelerinimi yazsam sende aksiyon sahnelerini yazarsininşallah .d
farketmez de yatak sahnelerim meşhurdur benimAcaba ben dizinin yatak sahnelerinimi yazsam sende aksiyon sahnelerini yazarsin
Asil benim meşhur Sır dizisini okumani tavsiye ederim 4 bolumde yayindan kaldırtmislardi.Grup yapma falan vardi yarin gönderirim bulup bolumleri hadi iyi gecelerfarketmez de yatak sahnelerim meşhurdur benim
ok.. sende biraz abartmışsın amaAsil benim meşhur Sır dizisini okumani tavsiye ederim 4 bolumde yayindan kaldırtmislardi.Grup yapma falan vardi yarin gönderirim bulup bolumleri hadi iyi geceler
Evet bide ramazanda sabah 12 de yayinliyodum @pompy bitirttirdi diziyi vampir sirlari onun devami 😉ok.. sende biraz abartmışsın ama
pompy ne alakaEvet bide ramazanda sabah 12 de yayinliyodum @pompy bitirttirdi diziyi vampir sirlari onun devami 😉
Onun kanalinda yayinlaniyordu bitirttirdipompy ne alaka
hahaaa ne pompymiş ya banada teklif etmişti kanalında ama ben kabul etmedim sonra beni tehdit etmşti cinsel içerikli şeyler paylaşırım diye... ama yinede seviyorum ben pompyiOnun kanalinda yayinlaniyordu bitirttirdi
Evet oyledir ama artik kanal isleri kalkti yahahaaa ne pompymiş ya banada teklif etmişti kanalında ama ben kabul etmedim sonra beni tehdit etmşti cinsel içerikli şeyler paylaşırım diye... ama yinede seviyorum ben pompyi
kalkmasaydı bende açardım kanalEvet oyledir ama artik kanal isleri kalkti ya
Yoksa vampir sirlari @pompy nin kanalinda kara dogumgunu @kvp-medya nin kanalinda yayinlaniyodu
Bnde ortak olurdum dizilerimi senin kanala transfer ettittirirdimkalkmasaydı bende açardım kanal
olmayacak ama öle şeyler malesefBnde ortak olurdum dizilerimi senin kanala transfer ettittirirdim
Bu arada @Çiğdem- in zoraki evliliginde @kvp-medya ve @EnveR in baslangic sahneleri bomba gibi oldu bu arada
sabırsızlıkla bekliyorumBu arada @Çiğdem- in zoraki evliliginde @kvp-medya ve @EnveR in baslangic sahneleri bomba gibi oldu bu arada
Evet bi ipucu daha @destere diziden erken bi zamanda ayrilabilir veya ezel gibi baska bi sekilde gelebilir 😉sabırsızlıkla bekliyorum
uşak mı oldum şimdiEvet bi ipucu daha @destere diziden erken bi zamanda ayrilabilir veya ezel gibi baska bi sekilde gelebilir 😉
Bi ipucu daha : Sen uşak rolundesin
Evet ilk bolumde @kvp-medya ve @Çiğdem- in rolu cok fazla @EnveR ve @ernkrbyk ve @gizem ak ve @vadi kızı ve @xemrexxx ve @KayıpSehir in eder sekilde rolleri var digerlerinin hic yokuşak mı oldum şimdi
canın sağolsun azda olsa olurEvet ilk bolumde @kvp-medya ve @Çiğdem- in rolu cok fazla @EnveR ve @ernkrbyk ve @gizem ak ve @vadi kızı ve @xemrexxx ve @KayıpSehir in eder sekilde rolleri var digerlerinin hic yok