Pardon ya 2015 eylul demek istemistim galiba2020 de erken bnce 2023 yilindada yazabilirim 100. Yila ozel 😉
ohaaa ne 9 yılı yaaa 33 yaşında oluyorum ben ozaman istemiyorum yaşlanmakEvet2023 de cok iyi gider dizim
![]()
Pardon ya 2015 eylul demek istemistim galiba2020 de erken bnce 2023 yilindada yazabilirim 100. Yila ozel 😉
ohaaa ne 9 yılı yaaa 33 yaşında oluyorum ben ozaman istemiyorum yaşlanmakEvet2023 de cok iyi gider dizim
![]()
Minem bnden önce olcek gibiminedir yaa kim olacak![]()
belli olmaz belkide sen ondan önce ölecenMinem bnden önce olcek gibi![]()
Insallah oyle olurda olusunu gormembelli olmaz belkide sen ondan önce ölecen
![]()
bn sana sölerim mezarına gelirInsallah oyle olurda olusunu gormem![]()
Gelsin mezarimabn sana sölerim mezarına gelir![]()
ben sizi kavuşturacağımGelsin mezarimagercekte kavusamadik belki diger dunyada kavusuruz
Insallah ilerde istanbula gitcem ajansina gitcwm onun kisa filmde basrol yapcam dicem sonra olaylar geliscek :bhr;
Birlikte yapalım zaten tiyatro geçmişim var benimInsallah ilerde istanbula gitcem ajansina gitcwm onun kisa filmde basrol yapcam dicem sonra olaylar geliscek :bhr;
Ayol gercekte yapmicam yapcam diyip mineyi ajansa cagitrircamBirlikte yapalım zaten tiyatro geçmişim var benim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tamm o fırsatta da ben de rol yaparımAyol gercekte yapmicam yapcam diyip mineyi ajansa cagitrircam![]()
hedef 2023 iyi gönderme oldu bence cumhurbaşkanı forumu kapatmazsa tabikide halifeliğini ve pahdişahlığını ilan edip hatta kızlara çarşaf bile giydirirohaaa ne 9 yılı yaaa 33 yaşında oluyorum ben ozaman istemiyorum yaşlanmak![]()
hahahahhedef 2023 iyi gönderme oldu bence cumhurbaşkanı forumu kapatmazsa tabikide halifeliğini ve pahdişahlığını ilan edip hatta kızlara çarşaf bile giydirir
ben korkunç kabus gördüm ama Yıl 2023 tühahahah![]()
![]()
ilerimiz o zaten
![]()
Doğrudur öle olacak zaten ...ben korkunç kabus gördüm ama Yıl 2023 tü
Tamamdir 😉tamm o fırsatta da ben de rol yaparım![]()
32 oluyosun 91 dogumlu degilmisin sen 32 oluyosun yaniohaaa ne 9 yılı yaaa 33 yaşında oluyorum ben ozaman istemiyorum yaşlanmak![]()
hihihihihiTamamdir 😉
32 oluyosun 91 dogumlu degilmisin sen 32 oluyosun yani
eylülde ay olarak 24den gün alıcamya şimdiden 24 yaşolarak hesapladım oyüzden o havaya girmişim yanıTamamdir 😉
32 oluyosun 91 dogumlu degilmisin sen 32 oluyosun yani