Pardon ya 2015 eylul demek istemistim galiba 2020 de erken bnce 2023 yilindada yazabilirim 100. Yila ozel 😉
ohaaa ne 9 yılı yaaa 33 yaşında oluyorum ben ozaman istemiyorum yaşlanmakEvet 2023 de cok iyi gider dizim
Pardon ya 2015 eylul demek istemistim galiba 2020 de erken bnce 2023 yilindada yazabilirim 100. Yila ozel 😉
ohaaa ne 9 yılı yaaa 33 yaşında oluyorum ben ozaman istemiyorum yaşlanmakEvet 2023 de cok iyi gider dizim
Minem bnden önce olcek gibiminedir yaa kim olacak
belli olmaz belkide sen ondan önce ölecenMinem bnden önce olcek gibi
Insallah oyle olurda olusunu gormembelli olmaz belkide sen ondan önce ölecen
bn sana sölerim mezarına gelirInsallah oyle olurda olusunu gormem
Gelsin mezarima gercekte kavusamadik belki diger dunyada kavusuruzbn sana sölerim mezarına gelir
ben sizi kavuşturacağım bekle senGelsin mezarima gercekte kavusamadik belki diger dunyada kavusuruz
Insallah ilerde istanbula gitcem ajansina gitcwm onun kisa filmde basrol yapcam dicem sonra olaylar geliscek :bhr;
Birlikte yapalım zaten tiyatro geçmişim var benimInsallah ilerde istanbula gitcem ajansina gitcwm onun kisa filmde basrol yapcam dicem sonra olaylar geliscek :bhr;
Ayol gercekte yapmicam yapcam diyip mineyi ajansa cagitrircamBirlikte yapalım zaten tiyatro geçmişim var benim
tamm o fırsatta da ben de rol yaparımAyol gercekte yapmicam yapcam diyip mineyi ajansa cagitrircam
hedef 2023 iyi gönderme oldu bence cumhurbaşkanı forumu kapatmazsa tabikide halifeliğini ve pahdişahlığını ilan edip hatta kızlara çarşaf bile giydirirohaaa ne 9 yılı yaaa 33 yaşında oluyorum ben ozaman istemiyorum yaşlanmak
hahahah ilerimiz o zatenhedef 2023 iyi gönderme oldu bence cumhurbaşkanı forumu kapatmazsa tabikide halifeliğini ve pahdişahlığını ilan edip hatta kızlara çarşaf bile giydirir
ben korkunç kabus gördüm ama Yıl 2023 tühahahah ilerimiz o zaten
Doğrudur öle olacak zaten ...ben korkunç kabus gördüm ama Yıl 2023 tü
Tamamdir 😉tamm o fırsatta da ben de rol yaparım
32 oluyosun 91 dogumlu degilmisin sen 32 oluyosun yaniohaaa ne 9 yılı yaaa 33 yaşında oluyorum ben ozaman istemiyorum yaşlanmak
hihihihihiTamamdir 😉
32 oluyosun 91 dogumlu degilmisin sen 32 oluyosun yani
eylülde ay olarak 24den gün alıcamya şimdiden 24 yaşolarak hesapladım oyüzden o havaya girmişim yanıTamamdir 😉
32 oluyosun 91 dogumlu degilmisin sen 32 oluyosun yani