- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Tartismasiz reaksyon
Tartismasiz reaksyon
aga ikisi de iyi işler olur bence oyuncu itibariyle tabi ki beyaz karanfil daha çok ilgi çekiyor bakma sen reaksiyondaki oyunculara
Ne oldu da birden araları açıldı hala anlamıyorum
Aga öncelikle hoş geldin
Soruya gelince belki bazı arkadaşlar bana kızıcak kızsın hiç sorun değil bence ayrılanlardan çok suç necati şaşmazdadır aralarının açılmasının nedeninide karısına bağlıyorum ne olduysa o evlendikten sonra oldu.Bilmediğimiz konular var ve malesef Necati Abimiz sütten çıkmış ak kaşık değil.Suç Necati de olmasaydı olay bu kadar büyümezdi.Ama demekki bunda bişey varki herkes birden sattı benim düşüncem bu yönde.
Abi özel mesajlara bakBeyaz karanfil yayindan kalkar reaksyon devam eder abdulun ne izleyeni var allah askina
Kara ve zaza dayi goturur ama zazaya vadideki gibi civik rol yazarlarsa oda ise yaramaz
Aga hoşbulduk öncelikleBazı arkadaşlar bana kızıcak kızsın hiç sorun değil bence ayrılanlardan çok suç necati şaşmazdadır aralarının açılmasının nedeninide karısına bağlıyorum ne olduysa o evlendikten sonra oldu.Bilmediğimiz konular var ve malesef Necati Abimiz sütten çıkmış ak kaşık değil.Suç Necati de olmasaydı olay bu kadar büyümezdi.Ama demekki bunda bişey varki herkes birden sattı benim düşüncem bu yönde.
ya abi bırak Allah aşkına ne demek ne izleyeni var kara kimdi daha düne kadar yoktu zaza kimBeyaz karanfil yayindan kalkar reaksyon devam eder abdulun ne izleyeni var allah askina
Kara ve zaza dayi goturur ama zazaya vadideki gibi civik rol yazarlarsa oda ise yaramaz
Bazı arkadaşlar bana kızıcak kızsın hiç sorun değil bence ayrılanlardan çok suç necati şaşmazdadır aralarının açılmasının nedeninide karısına bağlıyorum ne olduysa o evlendikten sonra oldu.Bilmediğimiz konular var ve malesef Necati Abimiz sütten çıkmış ak kaşık değil.Suç Necati de olmasaydı olay bu kadar büyümezdi.Ama demekki bunda bişey varki herkes birden sattı benim düşüncem bu yönde.
aga o zaman diziyi bitireceklerdi bu dizinin yapımcısı ve sahibi raci sonra bahadır ve cüneyt ti.Bazı arkadaşlar bana kızıcak kızsın hiç sorun değil bence ayrılanlardan çok suç necati şaşmazdadır aralarının açılmasının nedeninide karısına bağlıyorum ne olduysa o evlendikten sonra oldu.Bilmediğimiz konular var ve malesef Necati Abimiz sütten çıkmış ak kaşık değil.Suç Necati de olmasaydı olay bu kadar büyümezdi.Ama demekki bunda bişey varki herkes birden sattı benim düşüncem bu yönde.
aga o konuda haklısın ama bence suçlu olan taraf necati abiagalar velev ki necati abi suçlu olsun, dostluk kötü günde zor günde belli olur herşey iyiyken zaten mesele yok önemli olan sıkıntılı süreçte neler yaptığındır, ayrıldın mı ters mi düştün yoluna bakarsın bunlar bana göre necati şaşmaz ı yıldırmak ve kurtlar vadisi biz olmadan olmaz bakın biz gittik dayanamadılar vadi esfanesini biz başlattık biz bitiriyoruz demek için çalışıyorlar ve bence yanlış yapıyorlar ben her şartta necati şaşmaz ın arkasındayım
Aile içi sorun olmuş olabilir ama herşeyde bırakıp gitmeleri mi gerekiyordu bende Necati Şaşmazın tarafındayımagalar velev ki necati abi suçlu olsun, dostluk kötü günde zor günde belli olur herşey iyiyken zaten mesele yok önemli olan sıkıntılı süreçte neler yaptığındır, ayrıldın mı ters mi düştün yoluna bakarsın bunlar bana göre necati şaşmaz ı yıldırmak ve kurtlar vadisi biz olmadan olmaz bakın biz gittik dayanamadılar vadi esfanesini biz başlattık biz bitiriyoruz demek için çalışıyorlar ve bence yanlış yapıyorlar ben her şartta necati şaşmaz ın arkasındayım
aga tamam da napsın adam 40 yaşına gelmiş aile hayatı yaşamasın mı, ayrıca ben bahadır ların o kadar masum oldukalrınıda düşünmüyorum en basiti abdülhey i ayartan bahadır özdener dirBenim de görüşüm bu yönde.. Ayrıca Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan bu ayrılık dan hiç memnun değiller ama artık son çare bu olduğu için, böyle karar aldılar. Ama beş kardeşe de helal olsun.. aralarında o kadar büyük bir sorun olmasına rağmen, sessiz sedasız birbirlerinde ayrıldılar.. kendilerini birkez daha taktir ettim. Dilerim ki inşallah tekrardan bir araya gelirler. Ama ne olduysa Necati Şaşmaz'ın evliliğinden sonra oldu.
Taptalk 2
aga inan bana necati abi çok iyi huylu mütevazi bir insan ama bunun yanında da idealist karekterli bir insan emin ol sıkıntı çıktıysa onun karakterli vakurlu duruşundan dolayıdıraga o konuda haklısın ama bence suçlu olan taraf necati abi
aga işte sorunda burda bende necati abinin arkasındayım helal olsun adama diziyi yine en iyi şekilde yönetmeye çalıştı ve çalışıyor benim söylemek istediğim ayrılmalarında asıl sebeb Necati Şaşmazın karısından dolayı olduğunu beyan ettim yoksa Raci Şaşmaz ve ekipleri en büyük kazığı Necati abiye değil biz seyircilerine attılar.aga o zaman diziyi bitireceklerdi bu dizinin yapımcısı ve sahibi raci sonra bahadır ve cüneyt ti.
bu yapılan bizlere saygısızlıktır sizleri bu kadarüne kavurşutran bu kadar şöhret eden bizleriz o zaman bize saygı göstereceksiniz
işte bunu yapan tek isim Necati Şaşmaz ve bizde sonuna kadar onun arkasındayız
vadiyi ve bizi satıp gidenler haklı falan olama
aga keşke evliliği şimdi yapsaydı evlilikten dolayı dizide bozulduaga tamam da napsın adam 40 yaşına gelmiş aile hayatı yaşamasın mı, ayrıca ben bahadır ların o kadar masum oldukalrınıda düşünmüyorum en basiti abdülhey i ayartan bahadır özdener dir
aga inan bana necati abi çok iyi huylu mütevazi bir insan ama bunun yanında da idealist karekterli bir insan emin ol sıkıntı çıktıysa onun karakterli vakurlu duruşundan dolayıdır
aynen aga tek kalemde seyirciyi sattılar aslında necati şaşmaz özverili olmasaydı dik durmasaydı koskoca kurtlar vadisi efsanesi final bile yapamadan madara bir şekilde biticektiaga o zaman diziyi bitireceklerdi bu dizinin yapımcısı ve sahibi raci sonra bahadır ve cüneyt ti.
bu yapılan bizlere saygısızlıktır sizleri bu kadarüne kavurşutran bu kadar şöhret eden bizleriz o zaman bize saygı göstereceksiniz
işte bunu yapan tek isim Necati Şaşmaz ve bizde sonuna kadar onun arkasındayız
vadiyi ve bizi satıp gidenler haklı falan olama