Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

şöyle sorayım reaksiyon mu beyaz karanfil mi? @takas @china_shangai @Maskeli Fedai
aga ikisi de iyi işler olur bence oyuncu itibariyle tabi ki beyaz karanfil daha çok ilgi çekiyor bakma sen reaksiyondaki oyunculara
hiçbirinin reytingi yok behzat ç reytinglerde sürünüyodu nehirin dizisi son 0 reyting alıyordu ibrahim çelikkol un merhameti kaldırıldı savcı turgutta reytingli değil

ama beyaz karanfilde abdülü karayı zazayı gören izler söylim bunlar vadiden reytingli adamlar 3 ü bi arada olunca baya ilgi çekebilir

ama reaksiyonun senaryosu baya iyi olur

bak beyaz karanfil perşembe dışında bence hangi gün olursa olsun tutar
eğer salaklık edip vadinin önüne atarlarsa yem olur
ama reaksiyon kesin tutar diyemiyorum tam bir muamma

iş vadide bitiyor ben söyliyim yapsınlar şöyle bir tanıtım (geç kalınmasın bir an önce) sağlam bir senaryo ve sağlam oyucularla Ustanın önderliğinde kaçak da dahil üçününde esamesi okunmaz

Beyaz karanfil yayindan kalkar reaksyon devam eder abdulun ne izleyeni var allah askina
Kara ve zaza dayi goturur ama zazaya vadideki gibi civik rol yazarlarsa oda ise yaramaz

bu millet kurtlar vadisi ve polat alemdar efsanesi bitmeden bu tür dizilere şans bile tanımaz ve dilerim ki bu arkadaşlar inşallah vadinin karşısında boylarının ölçülerini alacaklar

Ne oldu da birden araları açıldı hala anlamıyorum

Aga öncelikle hoş geldin
Soruya gelince belki bazı arkadaşlar bana kızıcak kızsın hiç sorun değil bence ayrılanlardan çok suç necati şaşmazdadır aralarının açılmasının nedeninide karısına bağlıyorum ne olduysa o evlendikten sonra oldu.Bilmediğimiz konular var ve malesef Necati Abimiz sütten çıkmış ak kaşık değil.Suç Necati de olmasaydı olay bu kadar büyümezdi.Ama demekki bunda bişey varki herkes birden sattı benim düşüncem bu yönde.

Bazı arkadaşlar bana kızıcak kızsın hiç sorun değil bence ayrılanlardan çok suç necati şaşmazdadır aralarının açılmasının nedeninide karısına bağlıyorum ne olduysa o evlendikten sonra oldu.Bilmediğimiz konular var ve malesef Necati Abimiz sütten çıkmış ak kaşık değil.Suç Necati de olmasaydı olay bu kadar büyümezdi.Ama demekki bunda bişey varki herkes birden sattı benim düşüncem bu yönde.

Bazı arkadaşlar bana kızıcak kızsın hiç sorun değil bence ayrılanlardan çok suç necati şaşmazdadır aralarının açılmasının nedeninide karısına bağlıyorum ne olduysa o evlendikten sonra oldu.Bilmediğimiz konular var ve malesef Necati Abimiz sütten çıkmış ak kaşık değil.Suç Necati de olmasaydı olay bu kadar büyümezdi.Ama demekki bunda bişey varki herkes birden sattı benim düşüncem bu yönde.
Aga hoşbulduk öncelikle

Anneme de demiştim araları bozuk falan direk dedi karısıyla ilgili bir sorundur

Beyaz karanfil yayindan kalkar reaksyon devam eder abdulun ne izleyeni var allah askina
Kara ve zaza dayi goturur ama zazaya vadideki gibi civik rol yazarlarsa oda ise yaramaz
ya abi bırak Allah aşkına ne demek ne izleyeni var kara kimdi daha düne kadar yoktu zaza kim
abdülhey bunlardan çok daha efsane ve fenomen
efsaneleri ezdirmeyelim tamam sattı bizi ama kurtlar vadisi denilince akla gelen 3-4 isimden biri abdülhey dir

agalar velev ki necati abi suçlu olsun, dostluk kötü günde zor günde belli olur herşey iyiyken zaten mesele yok önemli olan sıkıntılı süreçte neler yaptığındır, ayrıldın mı ters mi düştün yoluna bakarsın bunlar bana göre necati şaşmaz ı yıldırmak ve kurtlar vadisi biz olmadan olmaz bakın biz gittik dayanamadılar vadi esfanesini biz başlattık biz bitiriyoruz demek için çalışıyorlar ve bence yanlış yapıyorlar ben her şartta necati şaşmaz ın arkasındayım

Benim de görüşüm bu yönde.. Ayrıca Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan bu ayrılık dan hiç memnun değiller ama artık son çare bu olduğu için, böyle karar aldılar. Ama beş kardeşe de helal olsun.. aralarında o kadar büyük bir sorun olmasına rağmen, sessiz sedasız birbirlerinde ayrıldılar.. kendilerini birkez daha taktir ettim. Dilerim ki inşallah tekrardan bir araya gelirler. Ama ne olduysa Necati Şaşmaz'ın evliliğinden sonra oldu.

Taptalk 2

aga o zaman diziyi bitireceklerdi bu dizinin yapımcısı ve sahibi raci sonra bahadır ve cüneyt ti.
bu yapılan bizlere saygısızlıktır sizleri bu kadarüne kavurşutran bu kadar şöhret eden bizleriz o zaman bize saygı göstereceksiniz
işte bunu yapan tek isim Necati Şaşmaz ve bizde sonuna kadar onun arkasındayız
vadiyi ve bizi satıp gidenler haklı falan olama

agalar velev ki necati abi suçlu olsun, dostluk kötü günde zor günde belli olur herşey iyiyken zaten mesele yok önemli olan sıkıntılı süreçte neler yaptığındır, ayrıldın mı ters mi düştün yoluna bakarsın bunlar bana göre necati şaşmaz ı yıldırmak ve kurtlar vadisi biz olmadan olmaz bakın biz gittik dayanamadılar vadi esfanesini biz başlattık biz bitiriyoruz demek için çalışıyorlar ve bence yanlış yapıyorlar ben her şartta necati şaşmaz ın arkasındayım
aga o konuda haklısın ama bence suçlu olan taraf necati abi

Aile içi sorun olmuş olabilir ama herşeyde bırakıp gitmeleri mi gerekiyordu bende Necati Şaşmazın tarafındayım

Benim de görüşüm bu yönde.. Ayrıca Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan bu ayrılık dan hiç memnun değiller ama artık son çare bu olduğu için, böyle karar aldılar. Ama beş kardeşe de helal olsun.. aralarında o kadar büyük bir sorun olmasına rağmen, sessiz sedasız birbirlerinde ayrıldılar.. kendilerini birkez daha taktir ettim. Dilerim ki inşallah tekrardan bir araya gelirler. Ama ne olduysa Necati Şaşmaz'ın evliliğinden sonra oldu.

Taptalk 2
aga tamam da napsın adam 40 yaşına gelmiş aile hayatı yaşamasın mı, ayrıca ben bahadır ların o kadar masum oldukalrınıda düşünmüyorum en basiti abdülhey i ayartan bahadır özdener dir

aga o konuda haklısın ama bence suçlu olan taraf necati abi
aga inan bana necati abi çok iyi huylu mütevazi bir insan ama bunun yanında da idealist karekterli bir insan emin ol sıkıntı çıktıysa onun karakterli vakurlu duruşundan dolayıdır

aga o zaman diziyi bitireceklerdi bu dizinin yapımcısı ve sahibi raci sonra bahadır ve cüneyt ti.
bu yapılan bizlere saygısızlıktır sizleri bu kadarüne kavurşutran bu kadar şöhret eden bizleriz o zaman bize saygı göstereceksiniz
aga işte sorunda burda bende necati abinin arkasındayım helal olsun adama diziyi yine en iyi şekilde yönetmeye çalıştı ve çalışıyor benim söylemek istediğim ayrılmalarında asıl sebeb Necati Şaşmazın karısından dolayı olduğunu beyan ettim yoksa Raci Şaşmaz ve ekipleri en büyük kazığı Necati abiye değil biz seyircilerine attılar.

aga tamam da napsın adam 40 yaşına gelmiş aile hayatı yaşamasın mı, ayrıca ben bahadır ların o kadar masum oldukalrınıda düşünmüyorum en basiti abdülhey i ayartan bahadır özdener dir

aga inan bana necati abi çok iyi huylu mütevazi bir insan ama bunun yanında da idealist karekterli bir insan emin ol sıkıntı çıktıysa onun karakterli vakurlu duruşundan dolayıdır
aga keşke evliliği şimdi yapsaydı evlilikten dolayı dizide bozuldu

aynen aga tek kalemde seyirciyi sattılar aslında necati şaşmaz özverili olmasaydı dik durmasaydı koskoca kurtlar vadisi efsanesi final bile yapamadan madara bir şekilde biticekti