aslında emily ile bir cıbıldak yatağ girseler net anlarız dandik mi değil mipaige en dandik karakterlerden biri
mona bile ondan daha iyi durumda paige olmasada olur ..
aslında emily ile bir cıbıldak yatağ girseler net anlarız dandik mi değil mipaige en dandik karakterlerden biri
mona bile ondan daha iyi durumda paige olmasada olur ..
parlak oğlansa kesin tanırAa cidden mi @Çiğdem- tanımiyodur o zamn cunku bu dizide kiskancagi bi suru kiz var
en azından paige i olmasada emily i doya doya seyretmiş oluruzaslında emily ile bir cıbıldak yatağ girseler net anlarız dandik mi değil mi
bu bölüm alisonın yerine ölen kzın nasıl öldüğünü görüez gibien azından paige i olmasada emily i doya doya seyretmiş oluruz
sen konunun bir yere varabileceğini umut ediyomusun ben umudu kestim kızlara bakıyoruz iştebu bölüm alisonın yerine ölen kzın nasıl öldüğünü görüez gibi
olsun konu ne kadar @Çiğdem- ka çirkinleşse de bir yere varır herhalde zaten dizinin 2 sezonu 1 yılı anlatıyor bu hesapla bu kzlar üniwn mwzun olana ka 15 yıl sürer gibisen konunun bir yere varabileceğini umut ediyomusun ben umudu kestim kızlara bakıyoruz işte
parlak oğlansa kesin tanır
ahahahah kıskananlar çatlasın @Çiğdem-
aa tabikide keegan allenı tanıyorum pll izlemiyorum ama ben 🙂Aa cidden mi @Çiğdem- tanımiyodur o zamn cunku bu dizide kiskancagi bi suru kiz var
bnde izliyordum onu fena değildiaa tabikide keegan allenı tanıyorum pll izlemiyorum ama ben 🙂
ama pll erkek oyunculardan en çok tyler blacburn hyranıyım ravenswood adlı yan dizisi çıkmıstı zevkle izliyorduk ama bitti malesef
Hahaa burdada belli etmiş
Eder o eder mesela turk guresini izlemiyor amerikan guresini izliyor onlar daha parlak diyeHahaa burdada belli etmiş
haydaaa bide bu çıktı @Çiğdem-Eder o eder mesela turk guresini izlemiyor amerikan guresini izliyor onlar daha parlak diye
haydaaa bide bu çıktı @Çiğdem-
d-smartta yayınlıyorlar bazen bakıyorum amerikan güreşine çok zevkli gerçekten görsellik herşey varEder o eder mesela turk guresini izlemiyor amerikan guresini izliyor onlar daha parlak diye
ayıp ayıpp ata sporun o senind-smartta yayınlıyorlar bazen bakıyorum amerikan güreşine çok zevkli gerçekten görsellik herşey var
türk güreşini brakın yaaa ntv sporda bu yaz gözüme çarptı 2 tane ayı affedersiniz kıllı kıllı böyle boğuşuyorlar ellerini donlarına sokuyorlar ıyyyy o ne öyle yaa
amerikan güreşini beğeniyorum ben görsellikte önemlı yanı 🙂🙂🙂ayıp ayıpp ata sporun o senin
elin Amerikanının nesi görsel mis gbi Türkler varkenamerikan güreşini beğeniyorum ben görsellikte önemlı yanı 🙂🙂🙂
onların güreşi daha zevkli oluyor izlemesi yanı o açıdan diyorumelin Amerikanının nesi görsel mis gbi Türkler varken