ıyyyyy iğrencsin yaaaaahele bir o güzelliklere eline sür tüm hepinize @destere nin donlarını kokaltırım
ıyyyyy iğrencsin yaaaaahele bir o güzelliklere eline sür tüm hepinize @destere nin donlarını kokaltırım
sanırım dizide senaryoyu değiştirecekler kitaba göre gitmeyecekler gibi, o açıdan A herkes olabilir ben kendimden bile şüphelenmeye başladım kızları en çok ben takip ediyorum A yanımda halt etmişSize diyorum herşey Spencer'ın başinin altında çıkıyor 7.sezonda da bitmezse artık yuh derim
De get türk sayfasıymış Bende gerçek Pll sayfası sandım
hele bir o güzelliklere eline sür tüm hepinize @destere nin donlarını kokaltırım
korkulacak bişey yok ben don kullanmıyorum zatenvazgeçtim aman uzak olsun benden
Kitapta A spencer'mıymış??? 😱 Kitabı araştirmadım.Acaba araştırsam mı Karpuz kabugu düşürdün aklımasanırım dizide senaryoyu değiştirecekler kitaba göre gitmeyecekler gibi, o açıdan A herkes olabilir ben kendimden bile şüphelenmeye başladım kızları en çok ben takip ediyorum A yanımda halt etmiş
zaten vikipedide epey tiyo vermiş dizi hakkındaKitapta A spencer'mıymış??? 😱 Kitabı araştirmadım.Acaba araştırsam mı Karpuz kabugu düşürdün aklıma
ingilizce viki mi türkçe viki mizaten vikipedide epey tiyo vermiş dizi hakkında
A spencer değil başka biri ben söylemiyim vikipedide oku benden günah gitsin
donsuz şopar senisanırım dizide senaryoyu değiştirecekler kitaba göre gitmeyecekler gibi, o açıdan A herkes olabilir ben kendimden bile şüphelenmeye başladım kızları en çok ben takip ediyorum A yanımda halt etmiş
korkulacak bişey yok ben don kullanmıyorum zaten
aaaa oo tipsiz kadını nasıl beğenmiş acaba 🙂🙂bölümü izledim
aria ve alison ne oyun çeiviriy be. hanna mona ile tekrar bir arada iyi oldu bu
@Çiğdem- çatla spencerın ablası vampire diariesdeki parlağın eski eşispencer ile ablası anlaşıyor gibi -A nin sonunu bunlar getirir anca
ayol sen kendi tipine bak .ssaaaa oo tipsiz kadını nasıl beğenmiş acaba 🙂🙂
türkçe viki, ingilizce eşeğin ..ki )ingilizce viki mi türkçe viki mi
donsuz şopar seni
ingilzice olanı seversin sen )))türkçe viki, ingilizce eşeğin ..ki )
5x10 u da izledim harikaydı abüvv)bölümü izledim
aria ve alison ne oyun çeiviriy be. hanna mona ile tekrar bir arada iyi oldu bu
@Çiğdem- çatla spencerın ablası vampire diariesdeki parlağın eski eşispencer ile ablası anlaşıyor gibi -A nin sonunu bunlar getirir anca
senin anında dikkatini çekti algıda seçicilik bu olsa gerekingilzice olanı seversin sen )))
dizi 4.sezondayken 5.-6.-7. sezon onayını aldı rahatlar şu an sallıyorlar5x10 u da izledim harikaydı abüvv)
bu bölüme puanım 10 üzeri kırmızı donaria yine ezrayla oynaşıyor
alison cyrus diye birini bulmuş bölüm sonunda onunla işbirliği yaptığı ortaya çıktı ,
emily alisndan 500 . defa akzık yedi akıllanmadı yemeye müsait kızcağız
hannoş götelek monayla tekrar samimi oldu gibi mona normale döndü o çok bilmiş karanlık haller totoşa yakışmıyordu
konu nereye gidiyor diye sormayın konuda mantık yok snırım sonunda herkes birbirine verecek öyle sona erecek dizi
senin anında dikkatini çekti algıda seçicilik bu olsa gerek
fazla rahatlamışlar saçma sapan olaylar oluyor kimkimi napıyor belli değil )dizi 4.sezondayken 5.-6.-7. sezon onayını aldı rahatlar şu an sallıyorlar
herkes birbirine şey yapsın sorun değil bence kızların 5 i nin de gideri varfazla rahatlamışlar saçma sapan olaylar oluyor kimkimi napıyor belli değil )
giderleri muhteşem ama sahneler +7 sahneler, olmuyor böyle ... bunları biz daha derinlemesine inceleme imkanı bulmalıyız madem konu bir yere gitmiyor kızlar alıp götürsün bizi bir yerlereherkes birbirine şey yapsın sorun değil bence kızların 5 i nin de gideri var
yayınlandığ kanalın kitlesi 0-18 yaş nasıl ileri gitsinlergiderleri muhteşem ama sahneelr +7 sahneelr olmuyor böyle bunları biz daha derinlemesine inceleme imkanı bulmalıyız madem konu bir yere gitmiyor kızlar alıp götürsün bizi bir yerlere
paige en dandik karakterlerden biri