ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

Size diyorum herşey Spencer'ın başinin altında çıkıyor:X 7.sezonda da bitmezse artık yuh derim :F:F

De get türk sayfasıymış :F Bende gerçek Pll sayfası sandım:F
sanırım dizide senaryoyu değiştirecekler kitaba göre gitmeyecekler gibi, o açıdan A herkes olabilir ben kendimden bile şüphelenmeye başladım kızları en çok ben takip ediyorum A yanımda halt etmiş :)

hele bir o güzelliklere eline sür tüm hepinize @destere nin donlarını kokaltırım :F
vazgeçtim aman uzak olsun benden :kiki::kiki:
korkulacak bişey yok ben don kullanmıyorum zaten :)

sanırım dizide senaryoyu değiştirecekler kitaba göre gitmeyecekler gibi, o açıdan A herkes olabilir ben kendimden bile şüphelenmeye başladım kızları en çok ben takip ediyorum A yanımda halt etmiş :)
Kitapta A spencer'mıymış??? 😱 Kitabı araştirmadım.Acaba araştırsam mı (b) Karpuz kabugu düşürdün aklıma:X

zaten vikipedide epey tiyo vermiş dizi hakkında :)
A spencer değil başka biri ben söylemiyim vikipedide oku benden günah gitsin :)
ingilizce viki mi türkçe viki mi:F

korkulacak bişey yok ben don kullanmıyorum zaten :)
donsuz şopar seni :F

bölümü izledim
aria ve alison ne oyun çeiviriy be. hanna mona ile tekrar bir arada iyi oldu bu :A

spencer ile ablası anlaşıyor gibi -A nin sonunu bunlar getirir anca:F
@Çiğdem- çatla spencerın ablası vampire diariesdeki parlağın eski eşi :F

bölümü izledim
aria ve alison ne oyun çeiviriy be. hanna mona ile tekrar bir arada iyi oldu bu :A

aaaa oo tipsiz kadını nasıl beğenmiş acaba 🙂🙂

bölümü izledim

5x10 u da izledim harikaydı abüvv:))

aria yine ezrayla oynaşıyor
alison cyrus diye birini bulmuş bölüm sonunda onunla işbirliği yaptığı ortaya çıktı ,
emily alisndan 500 . defa kazık yedi akıllanmadı yemeye müsait kızcağız :)
hannoş götelek monayla tekrar samimi oldu gibi mona normale döndü o çok bilmiş karanlık haller totoşa yakışmıyordu :)
konu nereye gidiyor diye sormayın konuda mantık yok snırım sonunda herkes birbirine verecek öyle sona erecek dizi :)
bu bölüme puanım 10 üzeri kırmızı don :)

ingilzice olanı seversin sen :))))
senin anında dikkatini çekti algıda seçicilik bu olsa gerek :)

5x10 u da izledim harikaydı abüvv:))

aria yine ezrayla oynaşıyor
alison cyrus diye birini bulmuş bölüm sonunda onunla işbirliği yaptığı ortaya çıktı ,
emily alisndan 500 . defa akzık yedi akıllanmadı yemeye müsait kızcağız :)
hannoş götelek monayla tekrar samimi oldu gibi mona normale döndü o çok bilmiş karanlık haller totoşa yakışmıyordu :)
konu nereye gidiyor diye sormayın konuda mantık yok snırım sonunda herkes birbirine verecek öyle sona erecek dizi :)
bu bölüme puanım 10 üzeri kırmızı don :)

senin anında dikkatini çekti algıda seçicilik bu olsa gerek :)
dizi 4.sezondayken 5.-6.-7. sezon onayını aldı rahatlar şu an sallıyorlar :F

herkes birbirine şey yapsın sorun değil bence kızların 5 i nin de gideri var :X
giderleri muhteşem ama sahneler +7 sahneler, olmuyor böyle ... bunları biz daha derinlemesine inceleme imkanı bulmalıyız madem konu bir yere gitmiyor kızlar alıp götürsün bizi bir yerlere :)

10420116_10152276290980233_2135518981634040139_n.jpg

paige bile bu bölüm @Çiğdem- i çatlatacak gibi :F @destere @Forumdash