ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

zaten k.şar dedim belki koşar demek istedim koiucu,atlet manasında senin için fesat :X

neyse bölüm şimdi bitti
totosu yere yakın aria sinirimi bozdu hannoşu üzerek neyse ki hatasını telafi etti parlağı ezra da yoktu iyi oldu
emily e düzgün bir partner şart sdyney olur bence:A
spencer orada parlak noel i indirmeliydi @Çiğdem- kahrolmalıydı:A
caleb hannoşun en uyduğu parlağı dizide kalmalı
aria nın anasına üzüldüm
alison hanoşun anasını kullaniyi bölüm sonu suçlu çıkan adam kim bakalım
parlaklar genelde değişmiyor :) 5. sezondayız kızlar hala aynı kişilerle arada bir araya renk katsalarda istikrarı bozmuyorlar :)

en cesur yalancıyı sormuşlar spence fark atmış kız hem güzel hem akıllı hem de dizide en iyi ynayan başarol (burada @Çiğdem- çatlıyor tabi :A) @destere @Forumdash
fhgf.png

en cesur yalancıyı sormuşlar spence fark atmış kız hem güzel hem akıllı hem de dizide en iyi ynayan başarol (burada @Çiğdem- çatlıyor tabi :A) @destere @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 38537
Size diyorum herşey Spencer'ın başinin altında çıkıyor:X 7.sezonda da bitmezse artık yuh derim :F:F

Ekli dosyayı görüntüle 38540 Ekli dosyayı görüntüle 38539 hem pll hem my izlyen bir insan kalitedden anliyi demek ki :A zaten bu dünyada kalite denince akla
1#hurremeryem
2hanna marin
3khaleesi gelir :F

@Çiğdem- in parlakalrı da karanlıkta pek çirkinmiş :F @destere @Forumdash
De get türk sayfasıymış :F Bende gerçek Pll sayfası sandım:F

Size diyorum herşey Spencer'ın başinin altında çıkıyor:X 7.sezonda da bitmezse artık yuh derim :F:F

De get türk sayfasıymış :F Bende gerçek Pll sayfası sandım:F
niye bitsin .ss gayet iyi dizi zaten 6. ve 7.sezon onayı var :F

ayrıca pll in resmi sayfası bu 14 milyon küsür .ss

tabikide yalan bir kadının en büyük kozudur vlla bunu iyi bilmek lazım :kiki::kiki::kiki:
duydun mu @destere çiğdem seni ayakta uyutuyor yani :F köyde yavuklusu varmış :F

niye bitsin .ss gayet iyi dizi zaten 6. ve 7.sezon onayı var :F

ayrıca pll in resmi sayfası bu 14 milyon küsür .ss

duydun mu @destere çiğdem seni ayakta uyutuyor yani :F köyde yavuklusu varmış :F
hahahahah sussana sen yaaa :F

fragmana vışhh:F @destere @Forumdash
bence bu -A @Çiğdem- kızlara kıskançlığından kötülük yapıyor :F
boğucam en sonunda kızlarını görüceksin yanı kıskanmıyorum diyorum :ppp::ppp::ppp: