aaa evet genelde senin senaryolarıdna sezon finalleri benle bitiyor çok iyi bence 🙂🙂🙂Olmadığın tek bölüm olacak zaten bu
yine söylüyorum sen sezon finalinin son sahnesinde yapacağın katliamı bekle @Çiğdem-
aaa evet genelde senin senaryolarıdna sezon finalleri benle bitiyor çok iyi bence 🙂🙂🙂Olmadığın tek bölüm olacak zaten bu
yine söylüyorum sen sezon finalinin son sahnesinde yapacağın katliamı bekle @Çiğdem-
Evet hep öyle oldu şimdiye kadaraaa evet genelde senin senaryolarıdna sezon finalleri benle bitiyor çok iyi bence 🙂🙂🙂
Tamam,sağol aga sanada iyi gecelerYarın okurum ağa şimdi çıkmam lazım iyi geceler
Lazoğlu'nu muevet fazla uzun olmaması iyi olmuş son sahne süper az çok olcakları tahmin edebiliyorum
diziye laz uşağınıda alırsa reytinginden izlenmez
şivelere çalışırım yapabilirsem katarım onu da 2.sezonaaynen aynen
Sağol agaGüzel olmuş ağa eline sağlık
Tamam etiketlerim istersen tek tekyarın 1. bölümden okuyup baslarım...
merak ettim
önemli değil ben bulurum ama istersen ilk bölümü etiketle diğerlerini kolayca bulurumTamam etiketlerim istersen tek tek
Ama ilk 9 bölüm adı farklıydı yeni kurallar gelince değiştirmek zorunda kaldım bulabilecek misin ?önemli değil ben bulurum ama istersen ilk bölümü etiketle diğerlerini kolayca bulurum
tmm etiketle sen ilk bölümü bulurum ben diğerlerini.. bu arada kurallarla ne alakası varda adını değiştrdin hikayeninAma ilk 9 bölüm adı farklıydı yeni kurallar gelince değiştirmek zorunda kaldım bulabilecek misin ?
gerçek dizi adı kullanmak yasak olduğunda dolayı Şefkat Tepe'ydi adıtmm etiketle sen ilk bölümü bulurum ben diğerlerini.. bu arada kurallarla ne alakası varda adını değiştrdin hikayenin
hmm . anladım sen ilk bölümü etiketlegerçek dizi adı kullanmak yasak olduğunda dolayı Şefkat Tepe'ydi adı
Tamam etiketliyorum ,ilk bölüm biraz uzun gelebilir ama diğer bölümler kısa merak etmehmm . anladım sen ilk bölümü etiketle