Damien Duff
Süper Favori Üye
bari selena şeklinde yap o dördüncü bölümde bitti o forumdaHaven'i izlemeni tercih ederim
FBI ajanı polisiye tarzında![]()
bari selena şeklinde yap o dördüncü bölümde bitti o forumdaHaven'i izlemeni tercih ederim
FBI ajanı polisiye tarzında![]()
Ama ndnYok yabancı dizileri sevmiyorum ben
Yapmanı istemiyorum,bizim hayatımızı yap ama bunu yapma
Anlamadımbari selena şeklinde yap o dördüncü bölümde bitti o forumda
Bnde onu diyorum zatenFinal yapınca yaparsın filmini
fantastik dedinde selenayı yap o tutar yada çok özel timi yapAnlamadım![]()
Ama zaten 2015 haziranda yeni sezon ve ben 5 sezon yapmayı planlıyorum yani 2018'i bulurBnde onu diyorum zaten
Hem sen bizim hayatimizin filmini bile okumadinki![]()
Bölümü nasıl buldun ?fantastik dedinde selenayı yap o tutar yada çok özel timi yap
2018 e kadar forummu kalirAma zaten 2015 haziranda yeni sezon ve ben 5 sezon yapmayı planlıyorum yani 2018'i bulur
Bölümü nasıl buldun ?
güzelAma zaten 2015 haziranda yeni sezon ve ben 5 sezon yapmayı planlıyorum yani 2018'i bulur
Bölümü nasıl buldun ?
sağol
kalır kalır,ama biz kalır mıyız bilmem2018 e kadar forummu kalir
Bu arada okusana filmi![]()
Onlar bana tersfantastik dedinde selenayı yap o tutar yada çok özel timi yap
Güzel olmuş.Ellerine Sağlık sezon finalini merakla bekliyorum.![]()
Sağolun3 bomba 😱
Eline sağlık.
Sağol, evet anımsattıEline sağlık okumuştum ilk paylaştığında, güzel olmuş.@kvp-medya
Son sahne Şefkat Tepe'nin sezon finalini hatırlattı art arda bomba patlıyordu.![]()
Senin öldürmene gerek yok Sungurlar öldürecek onu sezon finalindenefret ediyorum bu pierden onun yüzünden ben sahne alamıyorum öldürmem lazım bence bunu benim![]()
akıcı ve bol aksiyonlu olmuş tek eksiği benim olmamam 🙂🙂Senin öldürmene gerek yok Sungurlar öldürecek onu sezon finalindediğer kısımları nasıl buldun ?
Olmadığın tek bölüm olacak zaten buakıcı ve bol aksiyonlu olmuş tek eksiği benim olmamam 🙂🙂