Damien Duff
Favori Üye
bari selena şeklinde yap o dördüncü bölümde bitti o forumdaHaven'i izlemeni tercih ederim
FBI ajanı polisiye tarzında
bari selena şeklinde yap o dördüncü bölümde bitti o forumdaHaven'i izlemeni tercih ederim
FBI ajanı polisiye tarzında
Ama ndnYok yabancı dizileri sevmiyorum ben
Yapmanı istemiyorum,bizim hayatımızı yap ama bunu yapma
Anlamadımbari selena şeklinde yap o dördüncü bölümde bitti o forumda
Bnde onu diyorum zatenFinal yapınca yaparsın filmini
fantastik dedinde selenayı yap o tutar yada çok özel timi yapAnlamadım
Ama zaten 2015 haziranda yeni sezon ve ben 5 sezon yapmayı planlıyorum yani 2018'i bulurBnde onu diyorum zaten
Hem sen bizim hayatimizin filmini bile okumadinki
Bölümü nasıl buldun ?fantastik dedinde selenayı yap o tutar yada çok özel timi yap
2018 e kadar forummu kalirAma zaten 2015 haziranda yeni sezon ve ben 5 sezon yapmayı planlıyorum yani 2018'i bulur
Bölümü nasıl buldun ?
güzelAma zaten 2015 haziranda yeni sezon ve ben 5 sezon yapmayı planlıyorum yani 2018'i bulur
Bölümü nasıl buldun ?
sağol
kalır kalır,ama biz kalır mıyız bilmem2018 e kadar forummu kalir
Bu arada okusana filmi
Onlar bana tersSevmiyorum öyle dizilerifantastik dedinde selenayı yap o tutar yada çok özel timi yap
Güzel olmuş.Ellerine Sağlık sezon finalini merakla bekliyorum.
Sağolun3 bomba 😱
Eline sağlık.
Sağol, evet anımsattıEline sağlık okumuştum ilk paylaştığında, güzel olmuş. @kvp-medya
Son sahne Şefkat Tepe'nin sezon finalini hatırlattı art arda bomba patlıyordu.
Senin öldürmene gerek yok Sungurlar öldürecek onu sezon finalinde diğer kısımları nasıl buldun ?nefret ediyorum bu pierden onun yüzünden ben sahne alamıyorum öldürmem lazım bence bunu benim
akıcı ve bol aksiyonlu olmuş tek eksiği benim olmamam 🙂🙂Senin öldürmene gerek yok Sungurlar öldürecek onu sezon finalinde diğer kısımları nasıl buldun ?
Olmadığın tek bölüm olacak zaten buakıcı ve bol aksiyonlu olmuş tek eksiği benim olmamam 🙂🙂