Her Aşk Birgün Biter | 10.Bölüm | Sezon Finali

Neyse senin kararın,biz karışamayız :(
Kusura bakmayın ya.

merak etme @Harunnn60 forumcasında benim konuk olduğum bölüm çok iyi yorum ve hit kazanmıştı senin programdada baya iyi olucaktır reytingler 🙂🙂
Onada ayıp oluyor.Aynı program gibi.Belki o programda Eylülde final yaptı üyeler isteseler devam ederim istemeseler bitiririm.Emek hırsızlığı kötü birşey.Kendimi öyle hissediyorum. :(

millet olay nedir burda .... herkes kendi senaristlik denemelerini mi yazıyor alıntı yapmadan .

Kusura bakmayın ya.

Onada ayıp oluyor.Aynı program gibi.Belki o programda Eylülde final yaptı üyeler isteseler devam ederim istemeseler bitiririm.Emek hırsızlığı kötü birşey.Kendimi öyle hissediyorum. :(
ne alaka cnm ona bakarsan mr.at programından almıştı bunuda harun :kiki::kiki:
ayrıca gerçek hayatta bir sürü program var aynı format sen güzel şekilde devam ettir programını bunun asıl yaratıcısı mr.at arkadaş @Harunnn60 da ondan görüp böyle birşey tasarlamıstı 🙂🙂

senaryo yazıyor bizde yorumluyoruz benim rtürke çarpan o kadar dizim varki
dur sende cnm hemen gelir gelmez çocuğun aklını karıştırma :kiki::kiki:

güzel . senaristlikte yetenek işi bende olmayan. hikayeyi kafanda kurgula,kişilere uyarla bir de onları konuştur

ayrıca gerçek hayatta bir sürü program var aynı format sen güzel şekilde devam ettir programını bunun asıl yaratıcısı mr.at arkadaş @Harunnn60 da ondan görüp böyle birşey tasarlamıstı 🙂🙂

Evet olabilirde.Üyeler üzerinde tepki de var bazıları Harun'un formatı diyor.Bazıları seviyor.Ben de böylecek kaldım ortada. :)

gerçekten bu forumun Rtürkü var kaç defa ucu açık bitirdiğim senaryo var

@EnveR programın çok güzel forum tarafından da gayet beğenildi sakın benziyor diye bitireyim deme. Sohbet programı neticede, tabii ki benzeyecek. 😉

çok yanlıs yaptın zaten 10 bölüm vermişsin ayol az bölüm değil final kararı alsana kaldırmak yerine 11.bölümle final yap en azından dizini tamamlamıs ol 🙂🙂

Önceden çok sağol. :)

Reytingler yüzünden.

Gerek varmı ki? Zaten konumuz burda bitmiyordu ki.Devamı vardı

toparlar final yaparsın kimseningözüne batmaz sonucta en azından dizini tamamla bence🙂

Düzelir bence @cookies'in de dediği gibi kalıcı olmak üzere forumdan isimler kat dizine o zaman bol reyting :Z

Dizi zaten bir yıl geride.İlk bölümde 1 yıl geriye gitmişti.o ordan dönecekti olaylar olacaktı bunları bir bölümde yapamam. :) :)

Yok ya.Okuyan olunca zevkli oluyor.İnsan daha da yazmak istiyor.Böyle kötü oluyor. :(
Ayol dizi daha heyecanliydi 15. Bolumde falan final yap bari heyecanli bitmesin yada birak bn yaziyim 😉
ozaman sohbet programıyla devam et bu arada başka yapım bulursun 😉😉

Ora yöneleceğim ve onunda ikinci bölüm reytingleri baya düşmüş. :(

merak etme @Harunnn60 forumcasında benim konuk olduğum bölüm çok iyi yorum ve hit kazanmıştı senin programdada baya iyi olucaktır reytingler 🙂🙂

Kusura bakmayın ya.

Evet olabilirde.Üyeler üzerinde tepki de var bazıları Harun'un formatı diyor.Bazıları seviyor.Ben de böylecek kaldım ortada. :)

@EnveR programın çok güzel forum tarafından da gayet beğenildi sakın benziyor diye bitireyim deme. Sohbet programı neticede, tabii ki benzeyecek. 😉
Ayol o programi asla yayindan kaldırma seviyorum bn onu :bhr:
Teşekkürler de @Yiğitt ve @cookies öyle demiyor ama. :)
AA NE DEDIM BEN YA BN SENIN PROGRAMINI BEGENMIYORUM DEMEDIMKI BIRAZ BENZIYOR SORULARINI BIRAZ DAHA UZAT DAHA GUZEL OLUR DEDIM SEVIYORUM SENIN PROGRAMI BEN YANLIS ANLAMA
@EnveR mr.at üyenin formatı bu harında ordan aldı bak bu program harun ve ben konuk olmustuk🙂🙂
https://fav10.net/forum/threads/gece-atı-1-bölüm-yeni-program.225559/

Evet görmüştüm bunu. :)
Bak gordunmu iste devam ettir programini seviyorum dizinide seviyorum sakin gaza gelme sonunu mutlu veya mutsuz bitir ama bitir yani içimde kalmasın. GITSEM DIYORUM dizisinide bitirme onuda seviyorum senin yaptigin diziler ve programlar çok güzel oluyor :)

Ayol dizi daha heyecanliydi 15. Bolumde falan final yap bari heyecanli bitmesin yada birak bn yaziyim 😉

Ayol o programi asla yayindan kaldırma seviyorum bn onu :bhr:

AA NE DEDIM BEN YA BN SENIN PROGRAMINI BEGENMIYORUM DEMEDIMKI BIRAZ BENZIYOR SORULARINI BIRAZ DAHA UZAT DAHA GUZEL OLUR DEDIM SEVIYORUM SENIN PROGRAMI BEN YANLIS ANLAMA

Bak gordunmu iste devam ettir programini seviyorum dizinide seviyorum sakin gaza gelme sonunu mutlu veya mutsuz bitir ama bitir yani içimde kalmasın. GITSEM DIYORUM dizisinide bitirme onuda seviyorum senin yaptigin diziler ve programlar çok güzel oluyor :)
Teşekkür ederim ama bu dizinin konusu kapandı ben yapmayacağım. :)

@EnveR bitirme dizini 183 hit almissin digerine gore 2 kati yukseldin diziye yeni karakterler ekle @Çiğdem- i ekle bni ekle @destere yi ekle bide konuyu aktif tut dahada artar 😉