Kusura bakmasınlar ya öbürüden aldım diye onları yapmamışım.
Bu arada bn @ufuker in profline girince 0 msj gozukuyor baska bi seyinide goremiyorum sendede oylemiKusura bakmasınlar ya öbürüden aldım diye onları yapmamışım.![]()
Bende "Bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi." bu yazıyor.Bu arada bn @ufuker in profline girince 0 msj gozukuyor baska bi seyinide goremiyorum sendede oylemi
Ayol millet bnmkinide görmesin yani ayarlaniyomu oBende "Bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi." bu yazıyor.![]()
Evet oluyormuş.Ayol millet bnmkinide görmesin yani ayarlaniyomu oNdn bnmkini görüyorlar onunki gorunmuyor
![]()
Nerden ayarlaniyomus acabaEvet oluyormuş.![]()
Böyle haberlerle hit kazanmak istemem.Nerden ayarlaniyomus acaba
Bu arada bn birazdan uyuycam yarin yine dizi hakkinda konusuruz hit kazaniyosun lo![]()
Bu arada forumu kac kisi takip ediyoda 277 hit 8000 hit falan oluyorBöyle haberlerle hit kazanmak istemem.Dizi devam ettiğinde okusalar hit olsa güzel olur.
![]()
Bilmiyorum ki.Bu arada forumu kac kisi takip ediyoda 277 hit 8000 hit falan oluyor![]()
Neyse iyi geceler yarin görüşürüz insallah [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42]Bilmiyorum ki.![]()
İyi geceler.Neyse iyi geceler yarin görüşürüz insallah [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42]
Ben kararımın arkasındayım hala
2.sezonuda 5 bölüm ayarlayabilirsin 15.bölümle final yapabilirsin yanı 🙂Sizin İstekleriniz Üzerine Dizi Sezon Finali Yaptı.
@pompy , @cookies , @kvp-medya , @Çiğdem- , @eros.
Bakalim inşallah oyle yapar2.sezonuda 5 bölüm ayarlayabilirsin 15.bölümle final yapabilirsin yanı 🙂
Daha iyi yapmışsınSizin İstekleriniz Üzerine Dizi Sezon Finali Yaptı.
@pompy , @cookies , @kvp-medya , @Çiğdem- , @eros.
Gelecek Bölümü Bakalım Beğenecek Misin?Ben kararımın arkasındayım hala
Format değişikliği şart![]()
Zaten Eylül 2015te yada 2015 yaz aylarında başlar.2.sezonuda 5 bölüm ayarlayabilirsin 15.bölümle final yapabilirsin yanı 🙂
Diğer bölümleride okuya bilirsin.Ama temel konusu şöyle:Okuma listeme ekleyeceğimama bana biraz konusundan bahsetsen @EnveR