çiğsem ismini düşünüyorum gerçektede 🙂🙂@Çiğdem- kızının ismi nolcak ???
Metinin rolunu belirledim bn
Anladim tamamdir 😉 😉 bensu cigdem olur bakalim @destere napcakçiğsem ismini düşünüyorum gerçektede 🙂🙂
Sacmami buluyosun bnm yazdigim dizileriİyi saçmalandı bu senaryo işleri.
Hiç okumadığım için bilmiyorum.Sacmami buluyosun bnm yazdigim dizileri
Nasil istiyosan oyle davran derim zaten senin okumana ihtiyacim yok.Hiç okumadığım için bilmiyorum.
Çok uzun ve karışık yazıyorsun okumaya tenezzül etmiyorum desem ?
Okuncak gibi değil zaten nasıl okuyumNasil istiyosan oyle davran derim zaten senin okumana ihtiyacim yok.
Okuyan okuyor amaOkuncak gibi değil zaten nasıl okuyum
Canının yarısı gidiyor öyle okuyordur.Okuyan okuyor ama
Sen nasil diyosan oyledirCanının yarısı gidiyor öyle okuyordur.
Neyse bunu tartışmaya gerek yok. Belki senaryon çok güzeldir fakat yazı düzenin çok kötü malesef ve de çok uzun.
Niye bozuntuya veriyorsunki ?Sen nasil diyosan oyledir
Polemige girmedim senin fikirlerin dedim okumayabilirsin dedim ayrica dahada uzatcam dizilerimi.Niye bozuntuya veriyorsunki ?
Bu tavsiyem için teşekkür edip bunu uyguluyacağına laf sokup senin okumana ihtiyacım yok okumazsan okuma gibi laflara çocuk gibi niye giriyorsun ?
Bir sorunu söyledim hemen polemik.
Marifet gibi yap istediğini.Polemige girmedim senin fikirlerin dedim okumayabilirsin dedim ayrica dahada uzatcam dizilerimi.
Uzatcam zaten ayrica bunun sunun agzindan diye yazmayi azaltmaya calisiyorum son zamanlardaMarifet gibi yap istediğini.
Uzat uzat bunun ağzından şunun ağzından diye
Yiğitin Ağzından : Uzata uzata insanları sıkıp okutmayıp boş yere uzatacaksın.Uzatcam zaten ayrica bunun sunun agzindan diye yazmayi azaltmaya calisiyorum son zamanlarda