Niye senaryoları saçma mı buluyorsun ?İyi saçmalandı bu senaryo işleri.
Niye senaryoları saçma mı buluyorsun ?İyi saçmalandı bu senaryo işleri.
Hayır ne alaka ?Niye senaryoları saçma mı buluyorsun ?
evet varsın hatta bjk nin teknik direktörüsünBen varmıyim dizide![]()
Aaaayy o dizi o merakla bekliyorum cumartesi dizi kiyimi olcak yeni sezonda cigdemin zoraki evliligi bomba bu dizi...evet varsın hatta bjk nin teknik direktörüsün
Yukarı öyle yazmışsın,yanlış anladım herhaldeHayır ne alaka ?
Yukarda onu gördüysen diğer yazılarıda görmüşsündür orada açıklamam varYukarı öyle yazmışsın,yanlış anladım herhalde![]()
aaa evet iyi reyting getiriyorum @pompy zamanında @destere ve beni kullanarak baya baya pirim alıyordu bizden@Çiğdem- dizi rekor kircak gibi duruyor![]()
1. YOL : Seni dizide basrol yapmak
2. YOL : Dizinin ismine seni eklemek
3. YOL : Yan kadroyu forumdan al ve konuyu aktif tut![]()
Evet o biraz talihsizlik oldu ama sende reyting getiriyosun
bakıcam şimdi 🙂🙂dizime bakar mısın![]()
evet bu forumda ünlüyüm her diziden ben çıkıyorum çünküEvet o biraz talihsizlik oldu ama sende reyting getiriyosun![]()
Sonu kötü bitiyor bolumun amabakıcam şimdi 🙂🙂
Evet ama eskimeye basladi yüzün yavastanbakıcam şimdi 🙂🙂
evet bu forumda ünlüyüm her diziden ben çıkıyorum çünkü![]()
o dizide benim girdiğim bölüme bak bence bombalı poarça yapıp bütün polisleri öldürmüştüm orya bakmadın galiba
Hayir bu yeni bi dizi. @pompy bi ara duyurmustu diziyi öngörü dizinin adi 😉o dizide benim girdiğim bölüme bak bence bombalı poarça yapıp bütün polisleri öldürmüştüm orya bakmadın galiba![]()
Önyargı öngörüyü nerden çıkardınHayir bu yeni bi dizi. @pompy bi ara duyurmustu diziyi öngörü dizinin adi 😉
Pardon ya karıştırdım ama ne fark eder sonuç olarak yeni diziÖnyargı öngörüyü nerden çıkardın
evet doğruPardon ya karıştırdım ama ne fark eder sonuç olarak yeni dizi![]()
Biliyorum zaten ama bu pompynin yeni dizisi en merak ettiğim forum dizilerindenİsimsiz Kahramanlar'ı diyor @Çiğdem-