Çıkardım aga.@mrt-06 Seyran'ı listeden çıkarabilir misin onu yayından kaldırdım,yeni sezonda tek diziyle devam edeceğim
Bizim Hayatımız'ın ilk bölümünün linkini bana gönderebilir misin?@mrt-06 aga Bizim Hayatımız bugün final yaptı onu arşive ekleyebilirsin ve birde Seyran Haziran ayında 2.sezonuyla geri dönecek kaldırma işini iptal ettim,düzenlersen çok sevinirim![]()
https://fav10.net/forum/threads/bizim-hayatımız-1-bölüm-yeni-dizi.224893/Bizim Hayatımız'ın ilk bölümünün linkini bana gönderebilir misin?Tamam hallediyorum.
![]()
Anladim
Yani gelecek ay başlarsın. 😉Düzeltmiştim aslında çift yazmışım senin diziyi.
@Yiğitt senin dizi kaç aydır yok?
Favori üye olunca yayınlamaya karar verdim.
Yani hiç yayınlayamayacağım![]()
Tamamdır.Anladim
Pamuk prenses hicbi zaman baslamiycak onuda duzenlermisin
Kara dogumgunude yakinda devam edecekYani gelecek ay başlarsın. 😉
Tamamdır.![]()
Onları yazdım zaten bakarsan ilk mesaja.Kara dogumgunude yakinda devam edecek![]()
@Harunnn60 Forumcada böyle birşey yazıyor:Hayır, yakın zamanda başlaması düşünülmüyor.![]()
Duyuru : Yeni bölüme anket sistemi eklenmiştir , bunun nedeni programın reytinginin ölçülmesidir , programın reytingi @mrt-06 tarafından ölçülecektir , lütfen anketi dürüstçe puanlıyınız
Herkes merak ediyordu nasıl yapılıyor nasıl ölçülüyor diye örnek olsun diye ölçüyorum.@Harunnn60 Forumcada böyle birşey yazıyor:
Hee.Herkes merak ediyordu nasıl yapılıyor nasıl ölçülüyor diye örnek olsun diye ölçüyorum.![]()