Çıkardım aga.@mrt-06 Seyran'ı listeden çıkarabilir misin onu yayından kaldırdım,yeni sezonda tek diziyle devam edeceğim
Bizim Hayatımız'ın ilk bölümünün linkini bana gönderebilir misin? Tamam hallediyorum.@mrt-06 aga Bizim Hayatımız bugün final yaptı onu arşive ekleyebilirsin ve birde Seyran Haziran ayında 2.sezonuyla geri dönecek kaldırma işini iptal ettim,düzenlersen çok sevinirim
https://fav10.net/forum/threads/bizim-hayatımız-1-bölüm-yeni-dizi.224893/Bizim Hayatımız'ın ilk bölümünün linkini bana gönderebilir misin? Tamam hallediyorum.
Anladim
Yani gelecek ay başlarsın. 😉Düzeltmiştim aslında çift yazmışım senin diziyi.
@Yiğitt senin dizi kaç aydır yok?
Favori üye olunca yayınlamaya karar verdim.
Yani hiç yayınlayamayacağım
Tamamdır.Anladim
Pamuk prenses hicbi zaman baslamiycak onuda duzenlermisin
Kara dogumgunude yakinda devam edecekYani gelecek ay başlarsın. 😉
Tamamdır.
Onları yazdım zaten bakarsan ilk mesaja.Kara dogumgunude yakinda devam edecek
@Harunnn60 Forumcada böyle birşey yazıyor:Hayır, yakın zamanda başlaması düşünülmüyor.
Duyuru : Yeni bölüme anket sistemi eklenmiştir , bunun nedeni programın reytinginin ölçülmesidir , programın reytingi @mrt-06 tarafından ölçülecektir , lütfen anketi dürüstçe puanlıyınız
Herkes merak ediyordu nasıl yapılıyor nasıl ölçülüyor diye örnek olsun diye ölçüyorum.@Harunnn60 Forumcada böyle birşey yazıyor:
Hee. Başlasa iyi olur ya.Herkes merak ediyordu nasıl yapılıyor nasıl ölçülüyor diye örnek olsun diye ölçüyorum.