- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Sahalara dönsün de nasıl dönerse dönsün sakal çok yakışıyor
hadi bakalım, tnt deki ilk sakallı hali en çok yakıştırdığım şekildeydi
muro da başrol olmuş aşkın kanunu dizisinde oynayacakmış yönetmen ise; sadullah şentürkSu erkani gordukce icim ciz ediyor cok yakisiyordu vadiye
bu arada polatim sasmazin moviemaxte vadi basladi haberin ola
bende severdim de işte erken ayrıldı dizidenMuroda vadinin efsanelerindendi ben cok severdim gundiyi)))
bence daha gideri vardı yıldırım la çeto çıkınca biraz yalnızlaştı bu üçü komedide epey güldürüyorlardıMisyonunu tamamlamisti kabak tadi vermeye baslamisti![]()
O uclu muhtesemdi her canli olumu tadacaktir onlarda bu dusture uydularbence daha gideri vardı yıldırım la çeto çıkınca biraz yalnızlaştı bu üçü komedide epey güldürüyorlardı
Gordum abi artik son seyredisim babam digiturku benim istegimle kapattirdi bos is karti veriyoruz uydu kalacak ama d smart gibi olsa hadi neyse de bir tek trt calisiyor öyle televizyona arkadan yapisan uydulardan kullanacaz artik İnsallah ama bir seyi unutmusum moviemax turk olmayacak artik İnsallah hediye kanaldi deriz de acik kalirSu erkani gordukce icim ciz ediyor cok yakisiyordu vadiye
bu arada polatim sasmazin moviemaxte vadi basladi haberin ola
aga hayal kırıklığına uğramada , yemezler 😀Gordum abi artik son seyredisim babam digiturku benim istegimle kapattirdi bos is karti veriyoruz uydu kalacak ama d smart gibi olsa hadi neyse de bir tek trt calisiyor öyle televizyona arkadan yapisan uydulardan kullanacaz artik İnsallah ama bir seyi unutmusum moviemax turk olmayacak artik İnsallah hediye kanaldi deriz de acik kalir![]()
Nasil yemezler anlamadimaga hayal kırıklığına uğramada , yemezler 😀
moviemaxturk ü diyorum aga , hediyeydi falan dıgıturk yemez bunları 😀Gordum abi artik son seyredisim babam digiturku benim istegimle kapattirdi bos is karti veriyoruz uydu kalacak ama d smart gibi olsa hadi neyse de bir tek trt calisiyor öyle televizyona arkadan yapisan uydulardan kullanacaz artik İnsallah ama bir seyi unutmusum moviemax turk olmayacak artik İnsallah hediye kanaldi deriz de acik kalir![]()
O sahne harbiden cok iyiydiMemati: Napicam Merali
Polat: Evlen Memati banane![]()