Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bak bak sen :D sen hangi forumlarda gizli takılıyorsun hiç haberimiz yok :D.Tamam bizde başka forumlarda varızda onu sende biliyorsun tr ve de kurtlar vadisi forumu :D.Öyle forum bulamadı (gofm )google hacı :D
aga ben sadece vadi bölümlerine giriyorum forumların diğer türlü işim yok :D china abiyle orda tanıştık işte

abi sonunda eve gelebildim

vadiyle ilgili yeni bir gelişme yok galiba​
Çok şükür hoşgeldin

Bizde senden bişeyler koparırız diyorduk ama belli ki sende de birşey yok

Bende öteki forumlarda aktif değilim bazen lazım oluyor:D.Nasıl tanıştınız anlat bakim ? :D:D sizn forum kapanmış galiba ):
vadiyle ilgili yorumları zaten direk dikkatimi çekti hemen konuşmaya başladık sonra bu foruma gel dedim o da üye oldu buraya takılmaya başladı :D

@AlemTo aga oranın admini süpergazi on numara bi admindir sıkı bi vadicidir fransa da mı nerde yaşıyodu yurt dışındaydı galiba :D onla da muhabbetimiz vardı :D

bu forum eski reytignleri eskiden beri eklerler ben ilk ordan bakıyodum hep sonra burayı gördüm
ama o forum bikaç kez çöktü aktif değil fazla şimdide kapalı gözüküyo zaman zaman öyledir aylardır hiç girmemişim bile :D

Reaksyon dizisi bugunyarin fragman cikarir
çıkarsınlar abi vadi çıktığı an ortalık yıkılacak abdül gitti çok fena bi giriş olacak kesin

BuM3NAGCYAArnMa.png

artık as kadromuz böyle olucak 😀

Bence.boyle olmaz kara ve abdul gitti yerine tanidik simalar gelmiyecek mi
yalniz akifi goremedim :))))

biz boşuna bekliyoz gibi herhalde bu senede ses getirecek genç dinamik oyuncuları vadide izleyemeyeceğiz