Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

BİLGİ | POLAT ALEMDAR YENİ SEZON'DA SAKALLI İMAJIYLA GERİ DÖNÜYOR....
@china_shangai @-KADİR-
Sahalara dönsün de nasıl dönerse dönsün sakal çok yakışıyor

BİLGİ | POLAT ALEMDAR YENİ SEZON'DA SAKALLI İMAJIYLA GERİ DÖNÜYOR....
@china_shangai @-KADİR-
hadi bakalım, tnt deki ilk sakallı hali en çok yakıştırdığım şekildeydi

BuSFg6jCIAA6E4n.jpg

Son düzenleme:
Su erkani gordukce icim ciz ediyor cok yakisiyordu vadiye
bu arada polatim sasmazin moviemaxte vadi basladi haberin ola

Su erkani gordukce icim ciz ediyor cok yakisiyordu vadiye
bu arada polatim sasmazin moviemaxte vadi basladi haberin ola
Gordum abi artik son seyredisim babam digiturku benim istegimle kapattirdi bos is karti veriyoruz uydu kalacak ama d smart gibi olsa hadi neyse de bir tek trt calisiyor öyle televizyona arkadan yapisan uydulardan kullanacaz artik İnsallah ama bir seyi unutmusum moviemax turk olmayacak artik İnsallah hediye kanaldi deriz de acik kalir :D

Gordum abi artik son seyredisim babam digiturku benim istegimle kapattirdi bos is karti veriyoruz uydu kalacak ama d smart gibi olsa hadi neyse de bir tek trt calisiyor öyle televizyona arkadan yapisan uydulardan kullanacaz artik İnsallah ama bir seyi unutmusum moviemax turk olmayacak artik İnsallah hediye kanaldi deriz de acik kalir :D
aga hayal kırıklığına uğramada , yemezler 😀

moviemaxturk ü diyorum aga , hediyeydi falan dıgıturk yemez bunları 😀

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius