2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer oylama bu şekilde biterse Vadi kazanır. :)

@darksaal benim oyum eklenmicek mi?

Ben sonradan oyumu değiştirmedim. Yakamoz-Asi şahittir, Kurtlar Vadisi'ne oy vereceğimi biliyordu, söylemiştim kendisine.:X

Ne Galibi ya 12 senelik diziyle 2 senelik dizinin karşılaştırılması bile hata

İnşallah :D
Kalite önemli ister 20 yıllık diziylr bir senelik karşılaştırılsin.
DÜşüncene saygım sonsuz.

@ABAY_06 Vadi'ye attı ama oyunu. :T:
Cidfi misin 😱
@ABAY_06 gerçekten mi 😱

Olayı siyasete çektiniz, tebrik ederim. Alınan kararlara saygı duymadınız, tebrik ederim. Seviyenizi düşürdünüz, tebrik ederim. Şu anda konu, konuluktan çıkmış durumda.

Açık sözlüyüm eğer tatilde olmasam eğer tapatalktan yazmaya mecbur kalmasam 2 tane fake üyelik açar vadiyi öne geçirirdim. Yoksa bir oylamada 70 oy çıkması akıl alır gibi değil.
Fake üyelik açamazsın, açsan onaylanmaz. Buraya oy kullanan kişilerden herhangi birinin yeni üye olmuş fake üyelik olma ihtimali yok. Oy kullanan kişilerin listesi teknik imkanlar el verirse yayınlanır herhangi bir şaibe şüphesi olmaması için. :)

Fake üyelik açamazsın, açsan onaylanmaz. Buraya oy kullanan kişilerden herhangi birinin yeni üye olmuş fake üyelik olma ihtimali yok. Oy kullanan kişilerin listesi teknik imkanlar el verirse yayınlanır herhangi bir şaibe şüphesi olmaması için. :)
Yayınlanmalı bence. Google amca diye bir gerçek var hiç bilmeyen birisi bile proxy değiştirme, ip resetleme gibi teknik bilgileri rahatlıkla öğrenebilir.
Çaylak üyelerin anketlere oy kullanıp kullanamadıklarını bilemiyorum ama yakalanmamak için yöntem bol.

Yayınlanmalı bence. Google amca diye bir gerçek var hiç bilmeyen birisi bile proxy değiştirme, ip resetleme gibi teknik bilgileri rahatlıkla öğrenebilir.
Çaylak üyelerin anketlere oy kullanıp kullanamadıklarını bilemiyorum ama yakalanmamak için yöntem bol.
Çaylak üye onayı verilmedi kimseye oylama başladığından beri ve sadece çaylak üye üstü kullanılabiliyor.

67 sayısı o kadar da yüksek bir sayı değil. Zaten 50'ye yakın kişi ilk mesajda etiketlenerek geliyor konuya. Etkinliğe abone olmayan da pek çok kişi olduğunu düşünülürse normal bir sayı...

Aklım almıyor yani Galip bir önceki oylamada az aldı ama şimdi 34 alıyor bu işte bir bit yeniği var

Çaylak üye onayı verilmedi kimseye oylama başladığından beri ve sadece çaylak üye üstü kullanılabiliyor.

67 sayısı o kadar da yüksek bir sayı değil. Zaten 50'ye yakın kişi ilk mesajda etiketlenerek geliyor konuya. Etkinliğe abone olmayan da pek çok kişi olduğunu düşünülürse normal bir sayı...
forumun saati kaç şu an?

aga kim ne yaparsa yapsın iş belli zaten sonuç ne olursa olsun asıl kazanan kurtlar vadisi olmuştur, yukarıda söylediğin gibi madem galip bu kadar kaliteli bir işti niye tenezzül edip galip in konusuna girip mesaj yazmamışlar yani kaliteliydi şuydu buydu onu herkes bi geçecek @Maskeli Fedai nin de söylediği gibi kirli bir ittifak kuruldu buda alenen ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...