insanlar iki diziden birini seçecek fan olmaya gerek yokForumda ne çok Galip Derviş fanı varmış da haberimiz yokmuş
insanlar iki diziden birini seçecek fan olmaya gerek yokForumda ne çok Galip Derviş fanı varmış da haberimiz yokmuş
Bende şaşırdım sonuçta Galipe 32 oy çıkmaz forumdaoylama bittikten sonra şu oy kullanan64 belki daha fazla kişiyi açıklayın merak ettim forumda o ka kiş ivar mı @OzaN @mrt-06 @emreemreu @darksaal
vadiye de oy çıkmazdı da geçen tur galip kara para aşk ı eleyince olan olduBende şaşırdım sonuçta Galipe 32 oy çıkmaz forumda
Hadi ordan Vadi her oylamada 30 u geçiyorvadiye de oy çıkmazdı da geçen tur galip kara para aşk ı eleyince olan oldu
lafı ağzımdan aldın vlla ben 8 aydır bu forumdayım hergün gördüğüm kadarıyla 10 20 kişi arası belirli kişiler adece aktif oluyor farklı kişiler göremedim vllaoylama bittikten sonra şu oy kullanan64 belki daha fazla kişiyi açıklayın merak ettim forumda o ka kiş ivar mı @OzaN @mrt-06 @emreemreu @darksaal
@pompy nin fake hesapalrı heplafı ağzımdan aldın vlla ben 8 aydır bu forumdayım hergün gördüğüm kadarıyla 10 20 kişi arası belirli kişiler adece aktif oluyor farklı kişiler göremedim vlla
mecnun ç. nin bir anda foruma girmesi gibiHile varsa Galipcilerde vardır Vadi her oylama da 30 u geçer çünkü
oda kimmm 😱😱😱mecnun ç. nin bir anda foruma girmesi gibi
vadici bir arkadaşımız ilk kez duydun dimioda kimmm 😱😱😱
evet 1.yılımı doldurmama 4 ay falan kaldı yenis ayılmam artık ama ilk defa duyuyorum evetvadici bir arkadaşımız ilk kez duydun dimi
Forumda 84.189 üye varmış bu katılım az bile.oylama bittikten sonra şu oy kullanan64 belki daha fazla kişiyi açıklayın merak ettim forumda o ka kiş ivar mı @OzaN @mrt-06 @emreemreu @darksaal
çoğu sadece üye oluyorForumda 84.189 üye varmış bu katılım az bile.
açıklansın da görelim bence kimler oy kullanmışevet 1.yılımı doldurmama 4 ay falan kaldı yenis ayılmam artık ama ilk defa duyuyorum evet
ohaaa ben 10 20 kişi görüyorum süreklı birde aynı kişilerForumda 84.189 üye varmış bu katılım az bile.
ama burda yanlıslık varsa galip derviş tarafında vardırçoğu sadece üye oluyor
açıklansın da görelim bence kimler oy kullanmış