Birlikte söylüyorduk hatırlarsan.@xemrexxx Bully de my izliyordu ama my için hoş olmayan sözler söylüyordu
Birlikte söylüyorduk hatırlarsan.@xemrexxx Bully de my izliyordu ama my için hoş olmayan sözler söylüyordu
meryemime de laf atmıştı dimi o zekenabun .ssAynen galip dedi senin meryem için Türkiyeye gelmesin dedi birde onun dizisine mi oy kullanacan bu Meryeme ihanet olur
tabi ki de sevdalukEmre'nin kime vereceği belli oyunu o yüzden sıkıntı yok.
Sevdaluk ile Vadi karşılaşsaydı keşke.meryemime de laf atmıştı dimi o zekenabun .ss
tabi ki de sevdaluk
Yok Ben daha oy kullanmadımFarkı 1'e mi indirdin naptın.
Meryem ve hürreme neler demiştimeryemime de laf atmıştı dimi o zekenabun .ss
tabi ki de sevdaluk
Ben my izlemiyordum ama sen izliyordunBirlikte söylüyorduk hatırlarsan.
Herşeye rağmen kazanacazAnticiler coşmuş Galip Derviş kaliteli bir dizi ama kesinlikle en favori dizi olabilecek kalitede değil. KPA'yı eleyen antifan'lar vadimizi geçemeyecekler
insanlar 2 diziden birini seçiyor izlese de izlemese deAnticiler coşmuş Galip Derviş kaliteli bir dizi ama kesinlikle en favori dizi olabilecek kalitede değil. KPA'yı eleyen antifan'lar vadimizi geçemeyecekler
Pis Yedili'de bilmem kaç sezon oynadı anca gökteki yıldızları kaptı. KPA'nın 13 bölümle oralara gelmesi başarıdırinsanlar 2 diziden birini seçiyor izlese de izlemese de
ayrıca kpa ya yarı final bile fazlaydı 13 bölmülük dizi koskoca sezonu deviren onlarca dizi varken
2 haftadır ben de forumda yoktum lobileri iyi kurmuşlarPis Yedili'de bilmem kaç sezon oynadı anca gökteki yıldızları kaptı. KPA'nın 13 bölümle oralara gelmesi başarıdır
Ah be 1 hafta foruma mesaj yazamadım ne oy lobisi dönmüş :S
Bu gece saat 02:28'de.Konu ne zaman sonlanacak
Saati de baya bir seksiymi§)))Bu gece saat 02:28'de.
Ben bilmem Ozan admin bilir.Saati de baya bir seksiymi§)))