- Reaksiyon puanı
- 59,406
- Puanı
- 1,060
Birlikte söylüyorduk hatırlarsan.@xemrexxx Bully de my izliyordu ama my için hoş olmayan sözler söylüyordu![]()
Birlikte söylüyorduk hatırlarsan.@xemrexxx Bully de my izliyordu ama my için hoş olmayan sözler söylüyordu![]()
meryemime de laf atmıştı dimi o zekenabun .ssAynen galip dedisenin meryem için Türkiyeye gelmesin dedi birde onun dizisine mi oy kullanacan bu Meryeme ihanet olur
![]()
tabi ki de sevdalukEmre'nin kime vereceği belli oyunu o yüzden sıkıntı yok.
![]()
Sevdaluk ile Vadi karşılaşsaydı keşke.meryemime de laf atmıştı dimi o zekenabun .ss
tabi ki de sevdaluk![]()
Yok Ben daha oy kullanmadımFarkı 1'e mi indirdin naptın.![]()
Meryem ve hürreme neler demiştimeryemime de laf atmıştı dimi o zekenabun .ss
tabi ki de sevdaluk![]()
Ben my izlemiyordum ama sen izliyordunBirlikte söylüyorduk hatırlarsan.![]()
Herşeye rağmen kazanacazAnticiler coşmuşGalip Derviş kaliteli bir dizi ama kesinlikle en favori dizi olabilecek kalitede değil. KPA'yı eleyen antifan'lar vadimizi geçemeyecekler
![]()
insanlar 2 diziden birini seçiyor izlese de izlemese deAnticiler coşmuşGalip Derviş kaliteli bir dizi ama kesinlikle en favori dizi olabilecek kalitede değil. KPA'yı eleyen antifan'lar vadimizi geçemeyecekler
![]()
Pis Yedili'de bilmem kaç sezon oynadı anca gökteki yıldızları kaptı. KPA'nın 13 bölümle oralara gelmesi başarıdırinsanlar 2 diziden birini seçiyor izlese de izlemese de![]()
ayrıca kpa ya yarı final bile fazlaydı 13 bölmülük dizi koskoca sezonu deviren onlarca dizi varken![]()
2 haftadır ben de forumda yoktum lobileri iyi kurmuşlarPis Yedili'de bilmem kaç sezon oynadı anca gökteki yıldızları kaptı. KPA'nın 13 bölümle oralara gelmesi başarıdır
Ah be 1 hafta foruma mesaj yazamadım ne oy lobisi dönmüş :S
Bu gece saat 02:28'de.Konu ne zaman sonlanacak
Saati de baya bir seksiymi§Bu gece saat 02:28'de.![]()
Ben bilmem Ozan admin bilir.Saati de baya bir seksiymi§)))