- Reaksiyon puanı
- 34,747
- Puanı
- 1,061
Düğün Dernek'i izledim, bu sefer biraz kalabalık izledik. Millet gülünce haliyle gülüyorsun ummadık yerde. Daha dikkatli izledim bu sefer, bazı espriler iyiymiş.
Benim kalbim avatardaki sahnede küt küt atıyordu valla Kubrick'in tek nokta perspektif çekimini en iyi kullandığı 2.filmdir bu bence ama sahi o sondaki fotoğrafı ben de anlamadım.Ne çok film izlemiş millet görmeyeli.
@berkann The Shining'i nasıl beğenmemeyi başardın hayret. Hala sondaki fotoğraf aklıma geldiğinde tüylerim diken diken olur. Türünün en iyi filmlerindendi abartılmayı hakeden bir film.
Ben de öyle düşünüyorum kendisi çok başarılı bir oyuncu izlemediysen Morgan Freeman'la oynadığı ve ikisinin de Oscar'a aday olduğu Invictus filmini de öneririm.Matt Damon'a sardım iyice. Çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece ben öyle düşünmüyorumdur sanırım. Tipte var. Farklı farklı roller.
Yakın zamanda o filmini de izlerim. Şimdi yine bir Matt Damon filmi izleyeceğim. Yine geçmişe uzanacağım. Will Hunting gibi geçmişe gideceğim. Bakalım o filmi nasılmış.Ben de öyle düşünüyorum kendisi çok başarılı bir oyuncu izlemediysen Morgan Freeman'la oynadığı ve ikisinin de Oscar'a aday olduğu Invictus filmini de öneririm.
Cidden çok çabuk korkan ve gerilen birisiyim ama müzikler dışında gerilecek bir şey yoktu. Ve temelde bir hikaye de yoktu.Ne çok film izlemiş millet görmeyeli.
@berkann The Shining'i nasıl beğenmemeyi başardın hayret. Hala sondaki fotoğraf aklıma geldiğinde tüylerim diken diken olur. Türünün en iyi filmlerindendi abartılmayı hakeden bir film.