kaliteli tabi 11 yildan beri varniye ali biçim show esprisi yapıyon.ss
kaliteli tabi 11 yildan beri varniye ali biçim show esprisi yapıyon.ss
Yanlışlıkla Galip'e mi attın naptın 2 olan fark 3'e çıktı.Kurtlar Vadisi Pusu
Oyum Kurtlar Vadisi'ne ama yanlış işaretledim, nasıl düzelteceğim.Yanlışlıkla Galip'e mi attın naptın 2 olan fark 3'e çıktı.
değiştirmeye ne gerek varOyum Kurtlar Vadisi'ne ama yanlış işaretledim, nasıl düzelteceğim.
Verilen oy düzeltilemiyor ya da geri alınmıyor diye biliyorum. Böyle kalsın işte ne güzel.Oyum Kurtlar Vadisi'ne ama yanlış işaretledim, nasıl düzelteceğim.
Hak eden kazansın, hileye hurdaya gerek yok.Verilen oy düzeltilemiyor ya da geri alınmıyor diye biliyorum. Böyle kalsın işte ne güzel.
Galip'i tebrik etmeye hazır ol o zaman şimdiden. İzliyordun zaten sen de arada.Hak eden kazansın, hileye hurdaya gerek yok.
Kim kazanırsa tebrik ederiz.
Aman katılmasan da olurdu.sana katılıyorum ağır total
Evet @ABAY_06 dostumun hatrına izlediğim zamanlar oldu.Galip'i tebrik etmeye hazır ol o zaman şimdiden. İzliyordun zaten sen de arada.
Olsun aga canın sağolsunKurtlar Vadisi Pusu
Vay arkadaş ben yine oy kullanmasını beceremedim. Galip Derviş'e işaretlemişim.
Tamam admin kusura bakmayın görmemişimÖnemli Not: Etkinlik duyuru konusunda etkinlik etiket listesi için başvurular açıldı ve isteyenlerin adı yazdırıldı. Bunun dışında üyelerin kişi etiketleyerek, üye profiline yazarak ya da özel mesaj göndererek herhangi bir dizi için oy istemesi kesinlikle yasaktır. Yasağa uymayanların etkinlikteki oy hakları ellerinden alınacaktır. Eğer etiket listesine eklenmek istiyorsanız bu konuya mesaj atıp, beni etiketleyerek bu yöndeki talebinizi bildirmelisiniz.
abi burda yanlışlık var ama @OzaN düzeltseniz yanlış işaretlemişOyum Kurtlar Vadisi'ne ama yanlış işaretledim, nasıl düzelteceğim.
Oylara ne olursa olsun müdahale etmiyoruz sonradan, daha önce de yaşandı aynı durum ve değiştirilmedi.abi burda yanlışlık var ama @OzaN düzeltseniz yanlış işaretlemiş
konu vadi olunca 58 de olur 68 de merak etme senVay anasina be, 58 kisi oy kullanmis. Peh..
yanlış işaretlemiş nasıl değiştirilmiyo ya abartınız iyice bu ne resmiyet nasıl omuyor admin değilmisin istediğini düzeltebilirsinOylara ne olursa olsun müdahale etmiyoruz sonradan, daha önce de yaşandı aynı durum ve değiştirilmedi.