Helal olsun adamın dibidir zaten kendisi.duydun mu galip kazansın diyor sayın süper moderatör @Bully
Helal olsun adamın dibidir zaten kendisi.duydun mu galip kazansın diyor sayın süper moderatör @Bully
Galip sanki hakediyor.Hak eden kazanacak inşallah.
duydun mu galip kazansın diyor sayın süper moderatör @Bully
Helal olsun adamın dibidir zaten kendisi.
Bir önce ki tur kim benim oy verdiklerime vermiş baktım, tarttım ve ona göre oy verdim.Galip sanki hakediyor.
Aynen Galip'e vermeyen bizden değildir.Bir önce ki tur kim benim oy verdiklerime vermiş baktım, tarttım ve ona göre oy verdim.
Öyle bir şey yok. Hak eden reytinge bakmaz.Demek ki neymi§ bundan evvel elenen tüm diziler kazanmayi hic haketmemi§ler
Forum oylamasindan bahsettim reytinglerden deilÖyle bir şey yok. Hak eden reytinge bakmaz.
daha kullanmayanlar var bknz:benVay anasina be, 58 kisi oy kullanmis. Peh..
😱daha kullanmayanlar var bknz:ben
😱
Kullan artik ne bekliyorsun.
oy kullanmasını beklediğim kişiler var ben en son kullanıcam assolist en son çıkardaha kullanmayanlar var bknz:ben
Hadi kullanda fark üçe çksn
hangisi daha kaliteli ise ona oyumoy kullanmasını beklediğim kişiler var ben en son kullanıcam assolist en son çıkar
Artist
Kime vericen oyunu
Önemli Not: Etkinlik duyuru konusunda etkinlik etiket listesi için başvurular açıldı ve isteyenlerin adı yazdırıldı. Bunun dışında üyelerin kişi etiketleyerek, üye profiline yazarak ya da özel mesaj göndererek herhangi bir dizi için oy istemesi kesinlikle yasaktır. Yasağa uymayanların etkinlikteki oy hakları ellerinden alınacaktır. Eğer etiket listesine eklenmek istiyorsanız bu konuya mesaj atıp, beni etiketleyerek bu yöndeki talebinizi bildirmelisiniz.Vadiciler nerdesiniz