4.tura çıkmış büyük başarı bence dizi için.Niye atsın canım bu iki dizinin yerinde o olmalıydı.
4.tura çıkmış büyük başarı bence dizi için.Niye atsın canım bu iki dizinin yerinde o olmalıydı.
reyiz ne diyorsa ogalip dervis
Kullandı reyiz ben takip ediyorum.reyiz ne diyorsa o
reyiz unutma ankete oy kullanmayı
Hep aynı klişe espriler.bakırköyü aradım sana doğru yola çıktılar
O zaten başarılıydı. Daha da çıkardı ama Sevdaluk antileri oy vermediler.4.tura çıkmış büyük başarı bence dizi için.
sen hangisine kullandın malum 2si de kanal d dizisiKullandı reyiz ben takip ediyorum.
totale tekrar ediyoruz esprileriHep aynı klişe espriler.
O zaten başarılıydı. Daha da çıkardı ama Sevdaluk antileri oy vermediler.
Boş konuşma faydasuz.sen hangisine kullandın malum 2si de kanal d dizisi
totale tekrar ediyoruz esprileri
Haha Sevdaluk antileri de mi varmış forumdaHep aynı klişe espriler.
O zaten başarılıydı. Daha da çıkardı ama Sevdaluk antileri oy vermediler.
Olmaz mı ne çektiler Sevdaluktan. Yüzyılcılar vermediler.Haha Sevdaluk antileri de mi varmış forumda
Vadi geçen sene ATV'deydi.sen hangisine kullandın malum 2si de kanal d dizisi
totale tekrar ediyoruz esprileri
İlk bölüm baya zorladıydı ama gerisi gelmedi maalesef.Olmaz mı ne çektiler Sevdaluktan. Yüzyılcılar vermediler.
ilk bölüm 5 totoş 7 aboş reytingi fark vardı nasıl bir zorlama buİlk bölüm baya zorladıydı ama gerisi gelmedi maalesef.
Anlıklarda zorluyordu.ilk bölüm 5 totoş 7 aboş reytingi fark vardı nasıl bir zorlama bu
Aynen ama ben reyting anlamında değil Çarşamba'nın kalite resitalliği konusunda söylemiştim.İlk bölüm baya zorladıydı ama gerisi gelmedi maalesef.
Her şey reyting değildir diyen benim teyzemdi zaar.ilk bölüm 5 totoş 7 aboş reytingi fark vardı nasıl bir zorlama bu
konumuz şu an reyting ama zaten reytingte zorluyor dedi yapım,oyunculuk vb. açıdan zorlama ihtimali yok ki sevdaluk unAynen ama ben reyting anlamında değil Çarşamba'nın kalite resitalliği konusunda söylemiştim.
Her şey reyting değildir diyen benim teyzemdi zaar.
Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar ve Cengiz Bozkurt 3 tane oyuncusu senin o bütün İstanbul'u diziye dolduran Yüzyıl'ından daha iyiler.konumuz şu an reyting ama zaten reytingte zorluyor dedi yapım,oyunculuk vb. açıdan zorlama ihtimali yok ki sevdaluk un
tabe tabe güzelimDemet Akbağ ve Erdal Özyağcılar ve Cengiz Bozkurt 3 tane oyuncusu senin o bütün İstanbul'u diziye dolduran Yüzyıl'ından daha iyiler.