- Reaksiyon puanı
- 59,514
- Puanı
- 1,060
4.tura çıkmış büyük başarı bence dizi için.Niye atsın canım bu iki dizinin yerinde o olmalıydı.![]()
4.tura çıkmış büyük başarı bence dizi için.Niye atsın canım bu iki dizinin yerinde o olmalıydı.![]()
reyiz ne diyorsa ogalip dervis
Kullandı reyiz ben takip ediyorum.reyiz ne diyorsa o
reyiz unutma ankete oy kullanmayı![]()
Hep aynı klişe espriler.bakırköyü aradım sana doğru yola çıktılar![]()
O zaten başarılıydı. Daha da çıkardı ama Sevdaluk antileri oy vermediler.4.tura çıkmış büyük başarı bence dizi için.![]()
sen hangisine kullandın malum 2si de kanal d dizisiKullandı reyiz ben takip ediyorum.![]()
totale tekrar ediyoruz esprileriHep aynı klişe espriler.
O zaten başarılıydı. Daha da çıkardı ama Sevdaluk antileri oy vermediler.![]()
Boş konuşma faydasuz.sen hangisine kullandın malum 2si de kanal d dizisi
totale tekrar ediyoruz esprileri![]()
Haha Sevdaluk antileri de mi varmış forumdaHep aynı klişe espriler.
O zaten başarılıydı. Daha da çıkardı ama Sevdaluk antileri oy vermediler.![]()
Olmaz mı ne çektiler Sevdaluktan. Yüzyılcılar vermediler.Haha Sevdaluk antileri de mi varmış forumda![]()
Vadi geçen sene ATV'deydi.sen hangisine kullandın malum 2si de kanal d dizisi
totale tekrar ediyoruz esprileri![]()
Olmaz mı ne çektiler Sevdaluktan. Yüzyılcılar vermediler.![]()
ilk bölüm 5 totoş 7 aboş reytingi fark vardı nasıl bir zorlama buİlk bölüm baya zorladıydı ama gerisi gelmedi maalesef.
![]()
Anlıklarda zorluyordu.ilk bölüm 5 totoş 7 aboş reytingi fark vardı nasıl bir zorlama bu![]()
Aynen ama ben reyting anlamında değil Çarşamba'nın kalite resitalliği konusunda söylemiştim.İlk bölüm baya zorladıydı ama gerisi gelmedi maalesef.
![]()
Her şey reyting değildir diyen benim teyzemdi zaar.ilk bölüm 5 totoş 7 aboş reytingi fark vardı nasıl bir zorlama bu![]()
konumuz şu an reyting ama zaten reytingte zorluyor dediAynen ama ben reyting anlamında değil Çarşamba'nın kalite resitalliği konusunda söylemiştim.
Her şey reyting değildir diyen benim teyzemdi zaar.![]()
Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar ve Cengiz Bozkurt 3 tane oyuncusu senin o bütün İstanbul'u diziye dolduran Yüzyıl'ından daha iyiler.konumuz şu an reyting ama zaten reytingte zorluyor dediyapım,oyunculuk vb. açıdan zorlama ihtimali yok ki sevdaluk un
![]()
tabe tabe güzelimDemet Akbağ ve Erdal Özyağcılar ve Cengiz Bozkurt 3 tane oyuncusu senin o bütün İstanbul'u diziye dolduran Yüzyıl'ından daha iyiler.![]()