ben de daha oy kullanmadımBenim oyum etkilemez kazananı çekişmeli geçerse sonlarda ona göre vercem işte
ben de daha oy kullanmadımBenim oyum etkilemez kazananı çekişmeli geçerse sonlarda ona göre vercem işte
Abartıyorsun bence. Galip Derviş forumda sevilen bir dizi ki geçen sene de yarı finale çıkmış. Kimsenin Tuba Büyüküstün'e gıcıklık olsun diye Galip Derviş'e oy attığını sanmıyorum.Tuba Büyüküstün anticileri yüzünden haksız yere finale bence hak etmeyerek finale çıktı Galip Derviş o yüzden oyum KVP'ye
abartıya vışşhhhTuba Büyüküstün anticileri yüzünden haksız yere finale bence hak etmeyerek finale çıktı Galip Derviş o yüzden oyum KVP'ye
Forumda diziyi finale taşıyacak kadar diziyi sevip takip eden bu kadar kişi olduğuna hiç şahit olmamıştım.Abartıyorsun bence. Galip Derviş forumda sevilen bir dizi ki geçen sene de yarı finale çıkmış. Kimsenin Tuba Büyüküstün'e gıcıklık olsun diye Galip Derviş'e oy attığını sanmıyorum.
Fark-ı Galip Derviş işte o da.Forumda diziyi finale taşıyacak kadar diziyi sevip takip eden bu kadar kişi olduğuna hiç şahit olmamıştım.
Biraz erken uplatmışsın.Oy kullanmayan kalmasin.
yani vadinin karşısında duran herhangi bi diziYani Kanal D'm.
Şaka yapıyorum.Vadi başka kanalda mı ?
Bakalım 1. kim olacak?yani vadinin karşısında duran herhangi bi dizi
vadiciler fake üye hesapları açıp oy atmazlarsa galip 1. olur.Şaka yapıyorum.
Bakalım 1. kim olacak?