2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galip Derviş,oyları eşitledim..

Bu sezon için Finali Galip Derviş`ten daha çok hakeden diziler vardı.Karadayı kat-kat daha fazla hakediyordu mesela.@OzaN üçlü final için bi "wild card" çıkarsaydın keşke:(
Galipi bilemem ama Karadayıyı ilk sezon kaçırmayan biri olarak söylüyorum ki bu sene senaryosu vasattı full aşk vardı ilk sezon kaçırmadan izledim ama 2.sezon bir seyrettiysem bir seyretmedim sezon finali bile sezon finali değildi

Galipi bilemem ama Karadayıyı ilk sezon kaçırmayan biri olarak söylüyorum ki bu sene senaryosu vasattı full aşk vardı ilk sezon kaçırmadan izledim ama 2.sezon bir seyrettiysem bir seyretmedim sezon finali bile sezon finali değildi
yine de Galip Derviş`ten daha çok hakediyor bence finali

Galip derviş ve Kurtlar Vadisi Pusu nasıl karşı karşıya geldi anlamadım. 2side aynı seviyede olan dizi değil. Biri şarap gibi yıllandı diğeri ise tüz bakımından farklı zaman bakımından ise yeni sayılabilecek bir dizi diğerine göre. Neyse hakeden kazansın.

Seçimim Kurtlar Vadisi Pusu :)

aga galip mi hakediyor ya :D galip in buraya gelmesi bile olmamış bence
vadi en kötü en zorlu sezonunda bile sezonun en yüksek ortalamalı dizisi sezonun en fazla izlenen dizisi oldu bu bile yetmez mi oy için bence fazlasıyla yeter ama takdir sizin tabi ki :)
Galip Dervişin buraya kadar gelmesi haketmiştir.Ben Galip Dervişe bakardım geçen sene bu sene bakamadım (Şu an hiç bir türk dizisine bakmıyorum )türkiyeye gelmiş en iyi yapımlardandır Kanıt gibi .Bu tür dizilere ihtiyacımız var dediğim gibi fırsatım vaktim olsa televizyonda Galip Dervişi bırakmazdım belkide tek izlediğim türk yapımı olurdu .Bu sene nasıldı Galip Derviş bilmiyorum eğer izlesedim ve ilk sene ki gibi beğensedim ben vadiye oyumu atmazdım :D.Vadiye güvenim tam seneye kendini toparlıyacaktır kolay değil diziyi tek başına götürmek tabi ):

Son düzenleme:
Oylamalarda ortalama 50 kisi oy verdigini göz önünde bulundurursak, 10-15 kisi daha oy kullanacak. :)

Galip Derviş dedim. Umarım "Hak Eden" kazanır. :)

Galip Dervişin buraya kadar gelmesi haketmiştir.Ben Galip Dervişe bakardım geçen sene bu sene bakamadım (Şu an hiç bir türk dizisine bakmıyorum )türkiyeye gelmiş en iyi yapımlardandır Kanıt gibi .Bu tür dizilere ihtiyacımız var dediğim gibi fırsatım vaktim olsa televizyonda Galip Dervişi bırakmazdım belkide tek izlediğim türk yapımı olurdu .Bu sene nasıldı Galip Derviş bilmiyorum eğer izlesedim ve ilk sene ki gibi beğensedim ben vadiye oyumu atmazdım :D.Vadiye güvenim tam seneye kendini toparlıyacaktır kolay değil diziyi tek başına götürmek tabi ):
Bu senede iyiydi Galip Derviş :)

[HASHTAG]#GalipDervis[/HASHTAG] her zaman
smiley09.gif
smiley09.gif
smiley09.gif
smiley09.gif
smiley09.gif

Totoş hala oy vermemiş yada vermiş ama söyleyememiş :A @xemrexxx

Son düzenleme:
Bende vermedim oyumu sonlara doğru veririm :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...