he aga he uçtunda fazla uçmaGalip şu anda ekranların en kaliteli dizilerinden hatta bence en kalitelisi. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. İnşallah hakkını alır.
Pis satici)))))Galip kazansa üzülmem ama Vadim kazansın
Bana göre en kalitelisi. Forumdakiler Galip Derviş'teki kaliteyi görüp oy atıyorlar bunda ilginç bir şey yok. En favori olmayı da sonuna kadar hak ediyor. İnsanlar kendi özgür iradeleriyle oy kullanmışlar bizlere de buna saygı duymak düşer.he aga he uçtunda fazla uçma
şu diziyi kaç kişi izliyorda oy veriyor acaba yazık valla
benim üzüldüğüm nokta 1 tur önce vadiyi öve öve bitiremeyenlerin burda takındığı tutum forumda kimin ne olduğu belli değil neyse tekrar söylüyorum isteyen istediğine atar ama adil ve objektif olun galip en favori olacak dizi mi
bana göre pis yediliden farksız bi dizi aga forumda da izleyen olduğunu pek sanmıyorum dizinin hangi gün hangi saatte olduğunu bile bilmem bu dizi mi 1 .olacak yapmayınBana göre en kalitelisi. Forumdakiler Galip Derviş'teki kaliteyi görüp oy atıyorlar bunda ilginç bir şey yok. En favori olmayı da sonuna kadar hak ediyor. İnsanlar kendi özgür iradeleriyle oy kullanmışlar bizlere de buna saygı duymak düşer.
Forumda izleyeni az ama destekçisi çok. Böyle giderse 1.olacak gibi görünüyor.bana göre pis yediliden farksız bi dizi aga forumda da izleyen olduğunu pek sanmıyorum dizinin hangi gün hangi saatte olduğunu bile bilmem bu dizi mi 1 .olacak yapmayın
ben bitti demeden bitmez P.AForumda izleyeni az ama destekçisi çok. Böyle giderse 1.olacak gibi görünüyor.
Eğer bunu bana diyorsan açıklıyım. Ben evet hep destekledim ama bu yıl önceki sezonlara göre çok sönük geçti bu yıl 1. olursa geçen yılın 1.liğinin bir anlamı kalmaz benim için dedim, ki geçen gün yine söylemiştim bunu sana. Fikrimde herhangi bir değişme olmadı yani.he aga he uçtunda fazla uçma
şu diziyi kaç kişi izliyorda oy veriyor acaba yazık valla
benim üzüldüğüm nokta 1 tur önce vadiyi öve öve bitiremeyenlerin burda takındığı tutum forumda kimin ne olduğu belli değil neyse tekrar söylüyorum isteyen istediğine atar ama adil ve objektif olun galip en favori olacak dizi mi
aga vadiciler forumda değil ki girmiyo adamlar ayda yılda bir o yüzdenGeçen seneye kadar Vadi sevenler daha fazlaydı forumda.Neredeyse girdikleri her oylamayı kazanıyorlardı.Bu sene foruma katılanların büyük kısmı Vadiyi izlemiyor.O yüzden durum eşitlendi,hatta biraz öne geçtiler galiba.
Ya Atacan Galip Derviş`i ben de severim de,bu sezon doğru dürüst ne günü bilindi,ne de saati.Böyle bir diziyi yılın dizisi seçmek sence doğru mu?Eğer bunu bana diyorsan açıklıyım. Ben evet hep destekledim ama bu yıl önceki sezonlara göre çok sönük geçti bu yıl 1. olursa geçen yılın 1.liğinin bir anlamı kalmaz benim için dedim, ki geçen gün yine söylemiştim bunu sana. Fikrimde herhangi bir değişme olmadı yani.
her ne olursa olsun galip derviş en favori olacak dizi değil agaEğer bunu bana diyorsan açıklıyım. Ben evet hep destekledim ama bu yıl önceki sezonlara göre çok sönük geçti bu yıl 1. olursa geçen yılın 1.liğinin bir anlamı kalmaz benim için dedim, ki geçen gün yine söylemiştim bunu sana. Fikrimde herhangi bir değişme olmadı yani.
İki diziyi de severim, izlerim ama Vadi'nin yeri daima ayrıdır bende. Oyum oylamının en başından beri desteklediğim Kurtlar Vadisi Pusu'ya.