2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galip şu anda ekranların en kaliteli dizilerinden hatta bence en kalitelisi. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. İnşallah hakkını alır. :)

galip derviş bu sezon 4-5 hafta ara verdi 2-3 kere gün değiştirdi, kurtlar vadisi ise her şeye rağmen sezonun en yüksek reyting ortalamasına sahip dizisi kurtlar vadisi nin sonuna kadar biriniciliği hak ettiğini düşünüyorum

Galip şu anda ekranların en kaliteli dizilerinden hatta bence en kalitelisi. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. İnşallah hakkını alır. :)
he aga he uçtunda fazla uçma
şu diziyi kaç kişi izliyorda oy veriyor acaba yazık valla
benim üzüldüğüm nokta 1 tur önce vadiyi öve öve bitiremeyenlerin burda takındığı tutum forumda kimin ne olduğu belli değil neyse tekrar söylüyorum isteyen istediğine atar ama adil ve objektif olun galip en favori olacak dizi mi

benim üzüldüğüm nokta 1 tur önce vadiyi öve öve bitiremeyenlerin burda takındığı tutum forumda kimin ne olduğu belli değil neyse tekrar söylüyorum isteyen istediğine atar ama adil ve objektif olun galip en favori olacak dizi mi
Bana göre en kalitelisi. :) Forumdakiler Galip Derviş'teki kaliteyi görüp oy atıyorlar bunda ilginç bir şey yok. En favori olmayı da sonuna kadar hak ediyor. İnsanlar kendi özgür iradeleriyle oy kullanmışlar bizlere de buna saygı duymak düşer. :)

Bana göre en kalitelisi. :) Forumdakiler Galip Derviş'teki kaliteyi görüp oy atıyorlar bunda ilginç bir şey yok. En favori olmayı da sonuna kadar hak ediyor. İnsanlar kendi özgür iradeleriyle oy kullanmışlar bizlere de buna saygı duymak düşer. :)
bana göre pis yediliden farksız bi dizi aga forumda da izleyen olduğunu pek sanmıyorum dizinin hangi gün hangi saatte olduğunu bile bilmem bu dizi mi 1 .olacak yapmayın :D

bana göre pis yediliden farksız bi dizi aga forumda da izleyen olduğunu pek sanmıyorum dizinin hangi gün hangi saatte olduğunu bile bilmem bu dizi mi 1 .olacak yapmayın :D
Forumda izleyeni az ama destekçisi çok. :D Böyle giderse 1.olacak gibi görünüyor. :A

Geçen seneye kadar Vadi sevenler daha fazlaydı forumda.Neredeyse girdikleri her oylamayı kazanıyorlardı.Bu sene foruma katılanların büyük kısmı Vadiyi izlemiyor.O yüzden durum eşitlendi,hatta biraz öne geçtiler galiba.

Eğer bunu bana diyorsan açıklıyım. Ben evet hep destekledim ama bu yıl önceki sezonlara göre çok sönük geçti bu yıl 1. olursa geçen yılın 1.liğinin bir anlamı kalmaz benim için dedim, ki geçen gün yine söylemiştim bunu sana. Fikrimde herhangi bir değişme olmadı yani. :)

Geçen seneye kadar Vadi sevenler daha fazlaydı forumda.Neredeyse girdikleri her oylamayı kazanıyorlardı.Bu sene foruma katılanların büyük kısmı Vadiyi izlemiyor.O yüzden durum eşitlendi,hatta biraz öne geçtiler galiba.
aga vadiciler forumda değil ki girmiyo adamlar ayda yılda bir o yüzden

Her iki diziyi de severek izliyorum ama Kurtlar Vadisi Pusu diyorum.

Kurtlar Vadisi Pusu, her ne kadar düşüş yaşadığı ve çok iyi olmadığı bir sezonu geride bıraksa da, iyi bir dizi. Yeni sezonda hatalardan ders çıkartıp, daha iyi bir sezon çıkartacaklarını düşünüyorum.

Galip Derviş, Monk'tan uyarlama. Her bölüm çok iyi oluyor olmasın ama Kurtlar Vadisi Pusu ile kıyaslamak çok ilginç duruyor. Çok farklı kulvarlarda yarışıyorlar.

Eğer bunu bana diyorsan açıklıyım. Ben evet hep destekledim ama bu yıl önceki sezonlara göre çok sönük geçti bu yıl 1. olursa geçen yılın 1.liğinin bir anlamı kalmaz benim için dedim, ki geçen gün yine söylemiştim bunu sana. Fikrimde herhangi bir değişme olmadı yani. :)
Ya Atacan Galip Derviş`i ben de severim de,bu sezon doğru dürüst ne günü bilindi,ne de saati.Böyle bir diziyi yılın dizisi seçmek sence doğru mu?

her ne olursa olsun galip derviş en favori olacak dizi değil aga
madem öyle hiç desteklemeseydin buraya kadar verip finalde ters köşe yapmak olmuyor daha geçen tur yazdığın mesajı alıntılıyorum;
İki diziyi de severim, izlerim ama Vadi'nin yeri daima ayrıdır bende. Oyum oylamının en başından beri desteklediğim Kurtlar Vadisi Pusu'ya. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...