Kurtlar Vadisini anadolu insanı seviyor ya o bize yeter.Polat iyi oyunculuk gösteriyordu ama şu Çakır yüzünden çok geri planda kalmıştı.Millet göremiyordu oyunculuğunumilattan önceden kalam sahne o panpazaten ab grubu diziyi bırakmış beğenmemiş oyunculuğu
![]()
anadolu insanının belli bir kesmi seviyorKurtlar Vadisini anadolu insanı seviyor ya o bize yeter.Polat iyi oyunculuk gösteriyordu ama şu Çakır yüzünden çok geri planda kalmıştı.Millet göremiyordu oyunculuğunu
Belli bir kısmı seviyorsa niye kahvelerde milli maç gibi izleniyor niye müzikleri maç öncesi kullanılıyor niye her esnaf istisnasız Vadiyi izliyor.Hem Vadiye muhalefet yapıyorsun ama 8 sezon izlemişsin diziyi istisnasız.İlk Vadinin her bölümünü 3 4 kez izlemişim diyordun.O zaman sende sevmişsin de izlemişsinanadolu insanının belli bir kesmi seviyor![]()
total totali çekiyorNecati Şaşmaz nereden çıktı onu anlamadım şimdi biri kadın diğeri erkek.![]()
eskidendi o günler son 3-4 yıldır milli maç havası yokBelli bir kısmı seviyorsa niye kahvelerde milli maç gibi izleniyor niye müzikleri maç öncesi kullanılıyor niye her esnaf istisnasız Vadiyi izliyor.Hem Vadiye muhalefet yapıyorsun ama 8 sezon izlemişsin diziyi istisnasız.İlk Vadinin her bölümünü 3 4 kez izlemişim diyordun.O zaman sende sevmişsin de izlemişsin![]()
Hazal total değil ki bir AFK totaldi ama onun da AB'si sağlamdı zaten. Diğer dizileri düşük de olsa AB idi.total totali çekiyor
eskidendi o günler son 3-4 yıldır milli maç havası yok
ayrıca 6sezon izledim,3-4 kereizlemeyi ne ara söyledim![]()
o dizilerde bir hazal yoktuHazal total değil ki bir AFK totaldi ama onun da AB'si sağlamdı zaten. Diğer dizileri düşük de olsa AB idi.![]()
Hey Allah'ım o zaman hiçbir dizide hiçbir oyuncu AB oyuncusu diyemeyiz.o dizilerde bir hazal yoktu![]()
aşk ı memnu gazıyla biraz ab olmuş olabilir sonradan normale döndüHey Allah'ım o zaman hiçbir dizide hiçbir oyuncu AB oyuncusu diyemeyiz.![]()
Aşk-ı Memnu'yu AB yapan Hazal idi zaten.aşk ı memnu gazıyla biraz ab olmuş olabilir sonradan normale döndü![]()
Komik değil gerçekler. Onun bir bakışı Bihter'i de Behlül'ü de siler.
adresini söylesene bakırköyden ekip gönderiyorumKomik değil gerçekler. Onun bir bakışı Bihter'i de Behlül'ü de siler.![]()
Bir daha hiç zahmet edip buralara gönderme sana daha yakındır Bakırköy sana direk yollayalım.adresini söylesene bakırköyden ekip gönderiyorum![]()
Dediğin mesajı paylaştım iştetotal totali çekiyor
eskidendi o günler son 3-4 yıldır milli maç havası yok![]()
ayrıca 6sezon izledim,3-4 kereizlemeyi ne ara söyledim![]()
Hazal Kaya oyunculuğunu ispatladı zaten bunu inkar edenler çarpılır valla.@denizz19 AB'yim diye geçinenlere inanma kanka. Onlar sokak ağzıyla laf cambazlığı yapmayı severler. Boş ver, biz işimize bakalım. Hazal'ımıza biz inanmışız, seyirci inanmış. Birkaç kişinin yorumuna kafa yorma. Onlara göre bütün oyuncular kötü, Türkçe'yi bile yarım yamalak konuşan oyuncular çok iyi.![]()